militarnik Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 Witam serdecznie. Chce zastąpić swojego Jabela jakimś lepszym wykrywaczem z dyskryminacją, nie co lepszymi osiągami.Mam na oku: Ace 150 bądź 250, Rutus Ultra, Discoverer ( ewentualnie Penetrator ) Który z nich najlepiej będzie się nadawał do poszukiwania łusek, w pewnym sensie militariów ale też nie będzie najgorszy na monety, które sporadycznie też się trafiają. Spotkałem się już z tyloma opiniami, informacjami że został mi jeden mętlik w głowie. Póki co mam skłonności do ACE 250 ale przed chwilą przeczytałem że jest zły na militaria, a lepszy jest Rutus. Nie wiem już naprawdę i prosze o wasze zdanie. Wiem że temat był wałkowany na forum już pewnie 1000 razy ale nie mam już sił do tego wszystkiego zaglądać. Pozdrawiam.
militarnik Napisano 8 Kwiecień 2008 Autor Napisano 8 Kwiecień 2008 zapomniałem dopisać że mój budżet to 600 zyli.
longwood Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 ace ma rewelacyjna dyskryme ale jest przerazajaco plytki.jesli szukasz militarki to smetek.To taki wypasiony jabel:-)
thomson Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Może dozbieraj kasy i kup Solarisa. Słyszałem że to taka uniwersalka. Łapie dosc dobrze miliarkę ale i kolor. Pzdr Thomson
justomen Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Kup cos z dobrą dyskryma i renomowanego np. ace. Sprzet na militarke, hmmm zastanów się czy warto bo nakopiesz sie dwoździ,a pobojowiska sa juz przekopane.
PG Napisano 9 Kwiecień 2008 Napisano 9 Kwiecień 2008 Z wymienionych przez ciebie polecam Ultrę I/II, w budżecie spokojnie się zmieścisz, niestety będziesz miał chyba problem ze znalezieniem :) Zawsze możesz dozbierać trochę i kupić Solarisa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.