grove3 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Witam Wypowie się ktoś na temat oryginalności tej odznaki na podstawie zdjęć .Interesuje mnie też cena jaką mogę dać za nią .Dzięki
grove3 Napisano 12 Październik 2008 Autor Napisano 12 Październik 2008 Paul gratuluję znawstwa tematu , oraz w pierwszych 10 minutach na forum 15 postów . A najlepsze jest to że ani jeden nie jest konstruktywny .A odznaka jest na 100% oryginalna , co zostało potwierdzone przez osobę , która w tym temacie siedzi więcej lat niż ma Paul .PozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 22:36 12-10-2008
Paul 305 Napisano 9 Październik 2008 Napisano 9 Październik 2008 To fakt,od razu widać że badziewie.Czego ludzie nie wymyślą? chociaż ta refleksja to nic nowego...
grove3 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Witam Wypowie się ktoś na temat oryginalności tej odznaki na podstawie zdjęć .Interesuje mnie też cena jaką mogę dać za nią .Dzięki
grove3 Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Sorry za pomyłkę dziłu miało być identyfikacja
OnyX Napisano 11 Październik 2008 Napisano 11 Październik 2008 wistaw na Cafe allegro ! Bo tu dobre odp nie dostanies . Odznaka wyglada dosc ciekawie - jak kopia to dobra . Ja mialem juz 2 sztuki R.S i niesygnowanego Schwerina .
Pytanie
grove3
Witam
Wypowie się ktoś na temat oryginalności tej odznaki na podstawie zdjęć .
Interesuje mnie też cena jaką mogę dać za nią .
Dzięki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.