tomwyb Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Witam Poszukiwaczy.ZApodam taki temat klamra niby carska i niby piechotna ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego wzoru konkretnie chodzi o rozkład herbów na skrzydłach orła.Proszę o jakies sugestje,kolegów fachowców.
cis Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 W przypadku klamer carskich czasami trudno rozdzielić klamry rzadkie od mniej rzadkich i to jest w tym wszystkim najciekawsze. Różnica w konstrukcji, matrycy nic poza tym.pozdr
tomwyb Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Witam Poszukiwaczy.ZApodam taki temat klamra niby carska i niby piechotna ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego wzoru konkretnie chodzi o rozkład herbów na skrzydłach orła.Proszę o jakies sugestje,kolegów fachowców.
tomwyb Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Jak już zamieszczam foty to poproszę jeszcze o jakies info nt. takiejlaszki"48 5 LANDST. COMP. RYBNIKwygląda na I wojenny nieśmiertelnik ale może jestem w błędzie?
tomwyb Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 A to już taka ciekawostka - miniaturki, ale za wszelkie informację będę wdzięczny. Pozdrawiam i dziękuję.
krystian-szabla Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 miniaturki od beretek policyjnych , ale mam watpliwosci do oryginalnosci
Pytanie
tomwyb
Witam Poszukiwaczy.
ZApodam taki temat klamra niby carska i niby piechotna ale nigdzie nie mogę znaleźć takiego wzoru konkretnie chodzi o rozkład herbów na skrzydłach orła.Proszę o jakies sugestje,kolegów fachowców.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.