gallegher Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Prosiłbym kogoś obcykanego o najważniejsze info odnośnie tych dwóch modeli pikaczek (tak informacyjnie dla Was - googlałem sporo, więc bez cwaniactwa proszę :P ).Dla kogo i na co ten sprzęt się nadaje.pozdrawiam.
Damian84 Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Do kolorowej drobnicy tak większość Ci powie i Ja poniewaz sam zacząlem używać ACe 250 Po za tym wpisz w wyszukiwarkę i miłej lektury!
gallegher Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 no wiem wiem, googlałem - ale chciałbym więcej opinii z autopsji ;]
Ravfal Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 No więc tak...Na forum tematów o ACE jest od za*******.No ale..Mam ACE 250 chodziłem z nim po polu i po lesie bardzo ładnie znajduje łuseczki monetki i inną kolorową drobnicę. Jeśli chodzi o militarke to niewiem czemu się go ludzie tak czepiają fakt zasięg nie powala ale takie przedmioty jak np: bagnet, chełm wszelkie pociski itp. znajduje ale do pewnej(niestety małej) głębokosci. Chodząc z nim nie nakopiesz wiele dołów głębiej niz 0,5m Odemnie tyle.... Pozdrawiam
gallegher Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Napisano 4 Kwiecień 2008 No, nie pamiętam kiedy kopałem głębiej niż 0,5 metra ;]Na moich miejscówkach fanty leżą płytko...
fabis94 Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 kolorek ,drobnica i militarka płytko leżąca, najlepszy w tej cenie i najpopularniejszy tyle co moge napisac
dzieci3 Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 Googlaj dalej,może coś jeszcze wygooglasz,w tym momencie niewiele się dowiedziałeś/więcej zaufania/.Pzdr.
Szwajcar Napisano 4 Kwiecień 2008 Napisano 4 Kwiecień 2008 250 mam pinpoint więc z militarką nie powinno być problemów. 150 nie nadaje się z prostego powodu - sygnał ma hmm... nazwałbym to minimalną długością a to powoduje że ciężko określić wielkość przedmiotu leżącego pod ziemią.
gallegher Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Napisano 5 Kwiecień 2008 no właśnie Fisher`a F2 też biorę pod uwagę :]
Misiok Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 A jakie ustawienia dajecie na militarkę? Ostatnio biegałem trochę po lesie i zebrałem zestaw łusek oraz łyżkę+widelec z aluminium. Jutro chyba będzie trzeba dokładniej przebeadac teren.
gallegher Napisano 12 Kwiecień 2008 Autor Napisano 12 Kwiecień 2008 BTW: słyszę głosy (w sumie jeden i mało wiarygodny) że 150 jest lepsza od 250 :PMniemam że to bujda, nieprawdaż ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.