Skocz do zawartości

Garrett ACE 150 / 250

gallegher

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Prosiłbym kogoś obcykanego o najważniejsze info odnośnie tych dwóch modeli pikaczek (tak informacyjnie dla Was - googlałem sporo, więc bez cwaniactwa proszę :P ).

Dla kogo i na co ten sprzęt się nadaje.

pozdrawiam.
Napisano
No więc tak...Na forum tematów o ACE jest od za*******.No ale..
Mam ACE 250 chodziłem z nim po polu i po lesie bardzo ładnie znajduje łuseczki monetki i inną kolorową drobnicę. Jeśli chodzi o militarke to niewiem czemu się go ludzie tak czepiają fakt zasięg nie powala ale takie przedmioty jak np: bagnet, chełm wszelkie pociski itp. znajduje ale do pewnej(niestety małej) głębokosci. Chodząc z nim nie nakopiesz wiele dołów głębiej niz 0,5m Odemnie tyle.... Pozdrawiam
Napisano
250 mam pinpoint więc z militarką nie powinno być problemów. 150 nie nadaje się z prostego powodu - sygnał ma hmm... nazwałbym to minimalną długością a to powoduje że ciężko określić wielkość przedmiotu leżącego pod ziemią.
Napisano
A jakie ustawienia dajecie na militarkę? Ostatnio biegałem trochę po lesie i zebrałem zestaw łusek oraz łyżkę+widelec z aluminium. Jutro chyba będzie trzeba dokładniej przebeadac teren.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie