rutus1 Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 witam.chciałbym poznać opinie użytkowników wykrywacza geodetektor two-box.
wariors21 Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 ja takze jestem ciekawy tego sprzetu oraz innych tej firmy i czy istnieje dobry sprzet w tej granicy cenowej oprucz hs-3 jestem nowy w tej dziedzinie ale juz duzo sie rozglądałem i czytałem i wychodzi na to ze do 1000 nie da sie kupic nic ciekawego prosze o jakies rady wszystkie sprzety jakie mnie interesowały w moich mozliwościach na forum oceniane były nie najlepiej z góry dzieki za podpowiedzi pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy jestem z lubelszczyzny
terenowiec69 Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 Niewielu chyba posiada taki two-box z firmy geodetektor,widziałem ogłoszenia ale nikt jakos nie licytował.Trudno cos powiedzieć,chyba szybciej znajdziesz dane na stronie producenta.
longwood Napisano 11 Kwiecień 2008 Napisano 11 Kwiecień 2008 wariors, a co Cie interesowalo i zostalo skrytykowane?na tym forum w zasadzie to krytykuje sie tylko emdeki, reszta wykrywek juz nie.W takiej cenie to wez ace 150/250 i tyle, albo smetka hs-3 to sie nauczysz od razu galkami krecic:-)ew. zaryzykuj i armanda prospectora kup
wariors21 Napisano 12 Kwiecień 2008 Napisano 12 Kwiecień 2008 interesowal mnie na poczatku hardy ale to co przeczytałem nie opowiada sie za tym by go kupic kilka modeli bounty huntera ale wyczytałem ze ewentualnie tylko te z wyższej półki mogą byc może ktos zna jakąś strone producenta HS-3 albo gdzie można oprócz allegro go kupic dzieki za wszelkie podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.