Tribolit Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Witam!Poszukuje zdjęć sowieckiego ciężkiego ciągnika artylerii AT-45. Opartego na podwoziu T-34. W internecie znalazłem do tej pory zaledwie 2 fotki ,niestety nie ma przodu pojazdu. Z boku bardzo przypomina on Woroszyłowca ,ale wydaje się ,że jest szerszy i na pewno ma inaczej zbudowana przednią szybę.Za pomoc z góry dziękuje.
Tribolit Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Napisano 1 Kwiecień 2008 Pojazd tak. Ale mam wątpliwości co do tego obrazka. Ale i za to dzięki wielkie!
f35jsf Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 Może i to się nada.Link z fotosika do większej rozdzielczości.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7962b449c4a99acc.html
Tribolit Napisano 2 Kwiecień 2008 Autor Napisano 2 Kwiecień 2008 Tak suchy ss o je to". Miałem to zdjęcie i to ze środka instrukcji AER'a. Udało mi się znaleźć zdjęcie tego ciągnika od przodu" ,pokazuje ono że rysunek faktycznie jest zły. Przednia płyta była łamana" w jednym miejscu nie w dwóch.Tak jak w Woroszyłowcu.Mimo to dalszymi fotkami nie pogardzę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.