Skocz do zawartości

Sprzęt do 2,5 tys??

Blitzkrieg

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Szukam czegoś, co nadaje się i na drobnicę i na militarkę. Mówię o sprzętach używanych... Przesiadam się z x-terry 50 i chciałbym na coś z wyzszej pólki. Co moglibyscie polecić?? Myślałem o eplorerze SE bo miałem okazje kupić ale okazje jak okazje szybko uciekają, a do nowego sporo brakuje. Teraz myslę o Minelabie Quattro, ewntualnie GTI 2500, albo cos z whitesów ale słysząłem zę XLT ma wolnego proca:) Bede wdzięczny za wszelkie sugestie.
Napisano
Powiem tak. W naszej ekipie jest trochę tego sprzętu (2x XLT GTI 2500, Jabel, TM808, był Rutus Solaris Tesoro Vaquero. Nikt na te wykrywki nie narzeka, jeśli chcesz kopać militarkę żelazną" i mieć sprzet na drobnice to polecam Minelaba GT widziałem co Mieszko z nim robi. Może to kwestia jego doświadczenia z pikaczem, ale naprawdę robił wrażenie zresztą można zobaczyć jego wykopy w dziale nasze odkrycia. Jeśli nastawiasz się na militarną drobnicę to ja bym polecił (z doświadczenia) coś z Tesoro Vaquero.
Pozdrawiam
Napisano
Hmm a Tejon?? No jakbym mial kupować GT to wole zainwestować w Quattro MP. Cos z wyswietlaczem, wygodne są i dają jakąś szansę oceny tego co pod ziemia... Bo o identyfikacji trudno mówić;)
Napisano
Hymm. Ja właśnie stoję przed wyborem Vaquero czy Tejon (założyłem temat więc możesz poczytać tam o tym).Jestem osobą która niezbyt lubi wyświetlacze, za bardzo mnie rozpraszają dlatego jego brak nie stanowi dla mnie problemu, a sprzęt Tesoro dobże mi się spisywał, nie miałem problemu z ustawieniem gruntu, ustawiłem dyskyminę i w pole/las.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie