Blitzkrieg Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Szukam czegoś, co nadaje się i na drobnicę i na militarkę. Mówię o sprzętach używanych... Przesiadam się z x-terry 50 i chciałbym na coś z wyzszej pólki. Co moglibyscie polecić?? Myślałem o eplorerze SE bo miałem okazje kupić ale okazje jak okazje szybko uciekają, a do nowego sporo brakuje. Teraz myslę o Minelabie Quattro, ewntualnie GTI 2500, albo cos z whitesów ale słysząłem zę XLT ma wolnego proca:) Bede wdzięczny za wszelkie sugestie.
rauszdelikt Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 bierz dfx, za te pieniądze powinno Ci się to udać na aledrogo
Blitzkrieg Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 hmm a ja ku whitesów z obsługą?? słyszałem ze opanowanie zajmuje troche czasu. W sumie fisher f75 tez jest fajny ale chodzonego nie widzialem:(
lisu77 Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Powiem tak. W naszej ekipie jest trochę tego sprzętu (2x XLT GTI 2500, Jabel, TM808, był Rutus Solaris Tesoro Vaquero. Nikt na te wykrywki nie narzeka, jeśli chcesz kopać militarkę żelazną" i mieć sprzet na drobnice to polecam Minelaba GT widziałem co Mieszko z nim robi. Może to kwestia jego doświadczenia z pikaczem, ale naprawdę robił wrażenie zresztą można zobaczyć jego wykopy w dziale nasze odkrycia. Jeśli nastawiasz się na militarną drobnicę to ja bym polecił (z doświadczenia) coś z Tesoro Vaquero.Pozdrawiam
Blitzkrieg Napisano 31 Marzec 2008 Autor Napisano 31 Marzec 2008 Hmm a Tejon?? No jakbym mial kupować GT to wole zainwestować w Quattro MP. Cos z wyswietlaczem, wygodne są i dają jakąś szansę oceny tego co pod ziemia... Bo o identyfikacji trudno mówić;)
lisu77 Napisano 31 Marzec 2008 Napisano 31 Marzec 2008 Hymm. Ja właśnie stoję przed wyborem Vaquero czy Tejon (założyłem temat więc możesz poczytać tam o tym).Jestem osobą która niezbyt lubi wyświetlacze, za bardzo mnie rozpraszają dlatego jego brak nie stanowi dla mnie problemu, a sprzęt Tesoro dobże mi się spisywał, nie miałem problemu z ustawieniem gruntu, ustawiłem dyskyminę i w pole/las.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.