Witam. Chciałbym dowiedzieć się od Was, co to za przedmioty? Myślę że ten z otworami składający się z dwóch łączonych blaszek aluminiowych ma związek z elektrycznością, np. jako mocowanie lub zacisk do przewodów, ale pewności całkowitej nie mam. No i żeby za wiele wątków nie tworzyć- ten mniejszy nabój- czy to do kbks-u? Ma na spodzie orła dwugłowego i BS"- jaka to wytwórnia? Jeżeli jeszcze ktoś podpowie w jakich (w przybliżeniu oczywiście) latach mogły być wyprodukowane te przedmioty, to bardzo bym poprosił o oświecenie:) Z góry dzięki. yano
Pytanie
yano
Witam.
Chciałbym dowiedzieć się od Was, co to za przedmioty? Myślę że ten z otworami składający się z dwóch łączonych blaszek aluminiowych ma związek z elektrycznością, np. jako mocowanie lub zacisk do przewodów, ale pewności całkowitej nie mam. No i żeby za wiele wątków nie tworzyć- ten mniejszy nabój- czy to do kbks-u? Ma na spodzie orła dwugłowego i BS"- jaka to wytwórnia? Jeżeli jeszcze ktoś podpowie w jakich (w przybliżeniu oczywiście) latach mogły być wyprodukowane te przedmioty, to bardzo bym poprosił o oświecenie:)
Z góry dzięki.
yano
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.