tomek64 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 mauserki w swoim naturalnym środowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 polskie i niemieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 fajna norka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 obok norki ujrzała światło dzienne nastepna łuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 wszystko z dzisiejszego dnia już w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Początkujący Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Ta łuska z czerwoną spłonką miała pocisk ppnc. Fajne trafienie ja jeszcze takiej nietrafiłem.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 jesli sie nie myle czerwona splonka to ppanc mi sie trawila ludka pomalowana od spodu na czerwono zeby zolnierz wyciagajac amunicjie z ladownicy widzial jaka bierze,raz mi sie tylko w zyciu trafil polski smugacz widocznie malo ich byla a pochodze z rejonu walk nad bzura,mial pordzewialy czubek jak wzielem gow domu kombinerkami zeby pozbawic cech bojowych i pekla skorupka stalowa kombinerki potarly i sie zapalil taki jasny kolor cos jak ze spawarki wyobrazic sobie ze woda tego zgasic nie moglem tylko sie tlic na chwile zaczol i znow jarac jak by taki w lasku znalazl podczas suszy i uderzyl saperka w czubek moglby las podpalic hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 a Ty myślałaś że niby skąd się pożary lasów biorą?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 łusek mauserowskich z czerwoną i zieloną spłonką wykopuję dziesiątkami :) Chyba zacznę sie wymieniać :25 mauzerów za jednego lebela .. Dzisiaj wyciągnąłem ponad 40 mauzerów, zaraz wrzucę zdjęcie / wczoraj tyle samo /. To już się robi nudne, mauzery i mauzery :(((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 stały zestaw z mojego pola : 9 od parebelki, mauzerki, kulki szrapnelowe i pepeszki, wczoraj było to samo.Naprawdę czas zmienić rejon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 kolejne z czerwoną spłonką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 na Twoim miejscu bym sie cieszył :) ja wykopałem tylko jednego mauserka w ciągu 5 wypadów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 na początku każda znaleziona łuska bawi, ale jak się ma ich pół tysiąca... :))))I to z jednego pola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.