cyngiel Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Witam wszystkich !Jestem tu pierwszy raz, też załapałem bakcyla.Na początku myślałem, że to części gąsienicy, bo takich płyt znalazłem ok.10, ale zwątpiłem. Wszelka pomoc mil;e widziana.Postaram się dodać inne foto z jeszcze innymi fantami z tego samego miejsca. Wszystko leżało blisko siebie.Pozdrawiam
cyngiel Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Muszę sie nauczyć pisać na forum, przepraszam i podaję jeszcze inne dane. Waga tej płyty to ponad 5 kg, a grubość prawie 2 cm.
Roadrunner Napisano 28 Marzec 2008 Napisano 28 Marzec 2008 Dokładnie:-tymi sztabami przytwierdza (przytwierdzało) się szynę do podkładu śrubami z drugiej fotki.
cyngiel Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Bardzo dziękuję za pomoc, zaimponowaliście mi szybkością. Rzeczywiście o kilkadziesiąt metrów dalej biegną tory kolejowe. Widzę, że dobrze trafiłem.Pozdrawiam !
Pytanie
cyngiel
Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.