Kurt Napisano 27 Marzec 2008 Autor Share Napisano 27 Marzec 2008 Na świeżo po obejżeniu tego ilmu trudno by było o nim nie wspomnieć choć nakręcony przez chińczyków ma swój klimat i mimo wszystko urok choć zapewne znajdą się tacy którzy powiedzą że jest z gołoa innaczej.Nawe Chińczycy mieli swoich Bohaterów !!!!krótki Opis:Film opowiada o czasach chińskiej wojny domowej. Oficer zostaje wysłany ze swoim oddziałem, aby wywalczyć drogę dla całej kompanii. Ma nacierać, dopóki nie usłyszy wezwania do odwrotu. Sygnał jednak nigdy nie nadchodzi... Żołnierz po zakończeniu wojny domowej walczy o pamięć żołnierzy poległych w bratobójczych walkach.Tytuł Orginalny: Ji Jie HaoProdukcja: Hongkong, ChinyGatunek: Dramat, WojennyData premiery: 09.10.2007 - ŚwiatCzas: 118 minutReyseria: Xiaogang FengObsada: Chao Deng, Heng Fu, Baoqiang Wang, Naiwen Li.trailer:http://pl.youtube.com/watch?v=jyvJVgLsQQYszczerze polecam, film naprawdę godny uwagi !!!pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaku51 Napisano 30 Marzec 2008 Share Napisano 30 Marzec 2008 A wiesz moze czy ten film ma w swojej ofercie ktorys z polskich dystrybutorow?Pozdrawiam,Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 31 Marzec 2008 Autor Share Napisano 31 Marzec 2008 powiem tylko tyle: film na dzień dzisiejszy dostępny jst tylko i wyłącznie w internecie z polskimi napisami !!! Jeżeli chodzi o rodzimych dystrybutorów to nie ukrywam że muszę cię póki co rozczarować gdyż zapewne będzie podobnie jak z koreańskim Braterstwem Broni które miał o też niesamowity poślizg czasowy w kraju.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaku51 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Kurt,wyslalem do Ciebia maila.Pozdrawiam,Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Oglądałem i jak dla mnie dobry , ale jeżeli ktoś liczy na akcję to ostrzegam ,że przy końcu ta trochę przynudza , po widowiskowym 1/2 filmu.Mimo to jak najbardziej polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.