Witam! Mam w swoich zbiorach taką oto obręcz. Co ta za obręcz to wiem :) natomiast mam inny problem. Stan zachowania określiłbym na bardzo dobry, jest wykonana ze stali, z jednej z strony ładnie sygnowana kodem RBNr i rokiem produkcji 1943, a z drugiej strony... no właśnie, z drugiej strony nie ma nawet śladu po sygnaturach z rozmiarem. Gdyby obręcz była w kiepskim stanie, to brak sygnatur z drugiej strony możnaby było wytłumaczyć wynikiem działania czasu. I tu mam pytanie do Was, czy spotkaliście się już z takimi przypadkami, bo ja szczerze mówiąc to po raz pierwszy, a może posiadacie jakieś informacje na ten temat? Za pomoc będę bardzo wdzięczny, pozdrawiam Shigella
Pytanie
Shigella
Witam!
Mam w swoich zbiorach taką oto obręcz. Co ta za obręcz to wiem :) natomiast mam inny problem. Stan zachowania określiłbym na bardzo dobry, jest wykonana ze stali, z jednej z strony ładnie sygnowana kodem RBNr i rokiem produkcji 1943, a z drugiej strony... no właśnie, z drugiej strony nie ma nawet śladu po sygnaturach z rozmiarem. Gdyby obręcz była w kiepskim stanie, to brak sygnatur z drugiej strony możnaby było wytłumaczyć wynikiem działania czasu. I tu mam pytanie do Was, czy spotkaliście się już z takimi przypadkami, bo ja szczerze mówiąc to po raz pierwszy, a może posiadacie jakieś informacje na ten temat? Za pomoc będę bardzo wdzięczny,
pozdrawiam Shigella
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.