zabor Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Motocykla lub motoroveru Simson :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis123 Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Witam chcę nabyć ace 150 teraz chodzę z pulsarem 4 PI.Znudziło mi się kopanie żelastwa z kolorków to tylko łuski znajduje . Proszę podajcie jakie ace 150 ma zasiegi np.łuska moneta 1zł chełm ,bagnet wiem czytając inne opinie na forum że na militarkę to on nie bardzo bo niby płytki ale chodz mi o orjentacyjne zasiegii jak sie ma do pogody deszczu wilgoci i niskiej temperatury bo pulsar jest jak kałasznikow nic mu nie straszne tylko kolorki słabo bierze jak to PI. DZięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 no to tu musisz jednak uważać na warunki atmosferyczne...Jesli chcesz o osiagach to polecam ten artykuł co prawda jest o ACE 250 ale osiagi maja BARDZO zbieżnehttp://www.poszukiwania.pl/portal/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=460 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 a bym zapomniał udało mi się naprawić mojego ACE być może to wina temperatury była, być może kabelków (sprawdziłem styki) jutro ruszam na cały dzionek i wlepie efekty jesli będą jakieś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 wykopkowe fanty z przedwczoraj, 6 łuseczek, szrapnelówka lub muszkiet i 3 monetki ;) ale stan naprawdę bardzo przyzwoity ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 ładne fanty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.