Hunter 85 Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 witam wszystkich, wczoraj wyskoczyła mi taka lotka, ja raczej szukam kolorków ale jak juz się trafiła to bardzo proszę o Id tej lotki i czy jest ona aby napewno bezpieczna???
Hunter 85 Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 na lotce w jednym miejscu jest ślad po czerwonej farbie
Hunter 85 Napisano 24 Marzec 2008 Autor Napisano 24 Marzec 2008 dodam że znalazłem ją na terenie Szkocji
FoKa Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 To będzie coś z tych u góry http://visualcollector.com/VisualCollectorLinks/MortarsMines.htm , ale który to był chyba się już nie dojdzie.Pozdro
Marcin Pe Napisano 24 Marzec 2008 Napisano 24 Marzec 2008 Skoro ma resztki czerwonej farby, to w linku FoKi odpowiada tej z ładunkiem oświetlającym na spadochronie.
Pytanie
Hunter 85
witam wszystkich, wczoraj wyskoczyła mi taka lotka, ja raczej szukam kolorków ale jak juz się trafiła to bardzo proszę o Id tej lotki i czy jest ona aby napewno bezpieczna???
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.