Skocz do zawartości

Ruski Bród - 07 lluty 2004

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kość z prawej strony to ludzka kość ramienna! Ale macie Kur..a zabawę!!!!
Napisano
Jaką k.... zabawę? Jakiś idiota wykopał i zostawił na powierzchnii ziemii to zakopalismy nie? Nie widzisz ,że na kościach jest mech - obrósł je jak leżały na powierzchni.

bjar_1
Napisano
W niktórych miejscach nikt nie wykopuje kości, lecz leżą na wierzchu. Niestety, ale zwierzęta poprostu je kiedyś porozwłóczyły po lesie i niektóre kości są nadal widoczne. Kiedyś byłem z kolegą w lesie, miał kiedyś medycynę sądową antropologię itp, znalazł właśnie leżącą kość ludzką i pokazał mi na niej ślady zębów zwierzęcych, zwierze owe poobgryzało ją z mięsa. Okrutne, ale prawdziwe.
Napisano
Tak ,bardzo często zwierzęta leśne rozwlekały części zwłok po lesie. Te prawdopodobnie ktos kilka/naście lat temu wykopał i leżały w krzakach. Oprócz tego często trafia się na kości końskie.

pzdr

bjar_1
Napisano
Ja też nie lubię takiego widoku ,ale co mogę zrobić jak znajdę jakieś kości w lesie? Trzeba zakopać - innego wyjścia nie ma ,lepiej niech sobie leżą zakopane niż mają się poniewierać po powierzchni ziemi.

pzdr

bjar_1

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie