piterrr Napisano 7 Luty 2004 Autor Napisano 7 Luty 2004 Co możecie powiedzieć o wykrywaczach firmy Loctans zwłaszcza o modelach Neo i Argo. Czy to dobre urządzenia w stosunku do ceny ? Lepsze od Rutusa First? Jak sprawuje się dyskryminacja w tych modelach ? Który wybrać do poszukiwania monet ?Pozdrawiam
Gość Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 WitamTeż zastanawiam się nad wyborem pomiędzy Loctansem neo3 a rutusem firstem,przde wszystkim pod kątem skuteczności dyskryminacji,może jest ktoś kto zna te dwie wykrywki i podzieli się swoimi uwagami.
norbi Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 ja znam obie, jak chcesz to napisze Ci, ale na priva... mam dosc tych przepychanek. a propos kto wreszcie zdekonspirowal RUTUSA vel NIKTA??? juz dawno nie sledzilem jego postow i sie zgubilem :) ale od poczatku wiedzialem ze to ktorys z nich, pewnie juz to ktos wczesniej zrobil, ale POTEPIAM takie postepowanie, ot tyle.pozdr.
nikt Napisano 24 Luty 2004 Napisano 24 Luty 2004 Witam! Nie rozumiem ataku na moją osobę. Nikt nie musiał mnie dekonspirować bo od kiedy pojawiłem sie na polskim rynku jako producent podpisuję sie zawsze tak samo ( chyba że zabieram głos w dyskusjach nie związanych z detektorami ).Po drugie wiem,ze kolega norbi był zawiedziony i niezadowolony z wykrywacza cyklop2" - produkowanego przez firmę start system" - którego byłem TYLKO i WYŁĄCZNIE projektantem (projektować a produkować i sprzedawać to dwie różne rzeczy)bo wykonawca moze żle wykonać nawet najlepiej zaprojektowane urządzenie.Po trzecie first" jest wykrywaczem znacznie różniącym sie od Cyklopa2 - taka sama obudowa i konstrukcja mechaniczna - elektronika i sposób wykonania sondy ( sposób klejenia cewek i strojenia - czego niestety na zewnątrz nie widać ) - dosc znacznie zmieniona.po czwarte - Wszystkie te wykrywacze są mikroprocesorowe - a to znaczy,ze 70% właściwosci wykrywacza zależy od oprogramowania - które w plusie" jest napisane całkowicie od początku i nie ma ono nic wspólnego z cyklopem2"I wreszcie na koniec mam propozycję ( tylko prosze nie brać tego jako złośliwość ,lecz chęć zebrania konkretnych ,konstruktywnych doświadczeń) - mogę wysłać koledze norbiemu wykrywacz do testów - zawsze najlepiej naocznie zobaczyć ,ze coś się zmieniło - jeśli dalej jest coś do bani to przynajmniej konkretne uwagi pomogą mi doskonalić sprzet.To tyle : prosze nie walić po łbie" RUTUSA za błędy Start System :)pozdrawiam nikt czyli RUTUS
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.