machal111 Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 WitamOstatnio z kolegami bawlismy sie troche w rekonstrukcje walk o Kostrzyn w okolicach Żabic i zainteresowal mnie ten temat,pozatym z opowiadan kilku starszych ludzi wynika,iz warto jeszcze poszperac w ziemi w tamtych rejonac.Jak myslicie,warto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stedke Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 nie warto:Pa na powaznie odczytaj dobrze moja ironie ;)Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
machal111 Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 witamRozumiem;).Narazie raczkuje w tych kwestiach,nawet wlasnego wykrywacza nie posiadam,choc w tych okolicach znalazlem Panzerfausta 60 przykrytego sciolka chodzac po lesie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
to17071990 Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 I ty się gościu pytasz jeszcze?Jak słyszę samą nazwę Kostrzyn to fanty mi staja przed oczyma:]A swoja droga macie może fotki z tej rekonstrukcji?Możesz mi wrzucić na mail to17071990@intereia.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
stedke Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 btw. bedzie ktos w okolicach w czwartek?:> Link to comment Share on other sites More sharing options...
machal111 Posted March 23, 2008 Author Share Posted March 23, 2008 hmmm..czwartek nie za bardzo.;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisu77 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Chodzę po tych terenach z 1,5 roku. Czasami lepiej czasami gorzej.Ostatnio byłem w niedziele bez piszczałki bo czekam aż przyjdzie, tak sobie połazić nie wiem czy tam pół kraju zjechało czy co. Syf jaki po sobie zostawiają poszukiwacze" jest ogromny, dół na dole, niepozasypywane, rdza wala się dokoła. Rozmawiałem z leśniczym i powiedział, że jak tak dalej pójdzie to będzie na weekendy patrole wysyłał. Więc moja prośba jak już tam kopiecie to nie zostawiajcie syfu po sobie.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymek7 Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 TO prawda zgadzam sie z lisem77 jest duzy syf sam wiem bo tam biega z wykrywka pare lat z kolega nie raz zakopywalismy doly po innych poszukiwaczach jak ktos odwiedzi to zapraszm muj mail wacko77@wp.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.