jakosin Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Witam.Czy ktoś powie mi cokolwiek o tym fancie?Nie jest to oczywiście wykopek.Podobnież zostal nim odznaczony Polak walczący gdzieś na zach. froncie.
musamman2 Napisano 27 Marzec 2008 Napisano 27 Marzec 2008 Rarytasik to na pewno nie jest, bo z tego, co wiem, sporo żołnierzy PSZ na Zachodzie otrzymało to odznaczenie, ale co by to było- nie mam pojęcia. Lintrarius to znaczy po łacinie przewoźnik rzeczny, barkarz".
jakosin Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Popular zapewne też nie w wyszukiwarce google znalazłem tylko wzmianke a na allegro w aukcjach zakończonych tez cisza.
Damian84 Napisano 3 Kwiecień 2008 Napisano 3 Kwiecień 2008 Zamieść to odznaczenie w dziale identyfikacja Zapewnwe wiecej osób tam zaglada no i przede wszystkim spece od militariów
jakosin Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Napisano 3 Kwiecień 2008 Damian84 Dzięki za rade,właśnie tak zrobiłem.pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.