wardyntw Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 Znalazłem kilka obrazów na stychu i chciałbym poznać ich przeszłość... Oto jeden z nich!! Są one coś warte??
wardyntw Napisano 21 Marzec 2008 Autor Napisano 21 Marzec 2008 Dzięki... Zrobię dokładniejsze fotki i je zamieszcze... jestem ciekawy z jakich lat one są... No i oczywiście poszukam informacji o malarzach tych obrazów...
wardyntw Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 Znalazłem kilka obrazów na stychu i chciałbym poznać ich przeszłość... Oto jeden z nich!! Są one coś warte??
chrzan49 Napisano 20 Marzec 2008 Napisano 20 Marzec 2008 Witam .Coś warte na pewno ale żyć na Bahama do końca życia w słodkim nieróbstwie raczej nie będziesz. 1-szy tzw wórczość objazdowa" 2-gi dośc ciekawy i moze być trochę kasy wart. 3-ci lepszy niż 1-szy. Dobre ramy w 2i 3.czasami ramy więcej warte.Słabe fotki nie widać dobrze faktury obrazów.Sprawdź w necie nazwiska malarzy bo ja nie mogę z fotografii odczytać.Na podstawie kiepskich fotografii b.trudno o ocene i wycenę.2-gi nawet chciałbym mieć w domu.Pozdrowienia
Pytanie
wardyntw
Znalazłem kilka obrazów na stychu i chciałbym poznać ich przeszłość... Oto jeden z nich!! Są one coś warte??
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.