Igor Grożny Napisano 18 Marzec 2008 Autor Napisano 18 Marzec 2008 Szukam osób do wspólnych wypraw mieszkających w Tczewie. Samemu nic nie zdziałam, a w kilku rażniej się szuka.
kindzal Napisano 18 Marzec 2008 Napisano 18 Marzec 2008 Gdzieś tak kolo 5 kwietnia będę w Tczewie, to weznę sprzęt i coś tam kopniemy (o ile znajdziesz drobną chwilę ?).pozdro
Igor Grożny Napisano 20 Marzec 2008 Autor Napisano 20 Marzec 2008 Hmmm? Piątego...?-To możemy razem się napić; Obmyślić plan działań czy most Lisewski wart jest naszego zachodu, jeśli nie -to dalej pijemy. Chyba,że ktoś się odezwie i zaproponuje wspólne rycie w jakimś korycie. Hehehe Grove3 czy ja tam się wyprowadziłem...? Odpowiem Ci niejednoznacznie :Tak i nie.
Igor Grożny Napisano 23 Marzec 2008 Autor Napisano 23 Marzec 2008 Czuje że z nudów w tym Tczewie umrę. Nikt tam nie kopie?
Igor Grożny Napisano 28 Marzec 2008 Autor Napisano 28 Marzec 2008 Czekam dalej. Chyba jest ktoś z Tczewa?
grove3 Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 Chłopie w tamtych terenach to tyle typa kopie że idź do byle jakiego zagajnika a pewno kogoś trafisz .Lepiej wracaj na ojczyźniane ziemie bo ciekawe rzeczy niektóre osoby znajdują a nawet bardzo ciekawe .
Igor Grożny Napisano 30 Marzec 2008 Autor Napisano 30 Marzec 2008 Ciekawe jakie? - A jeszcze ciekawsze kto? Może kiedyś wróce; zastanowie się.PozdrBogusław
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.