Igor Grożny Napisano 18 Marzec 2008 Autor Share Napisano 18 Marzec 2008 Szukam osób do wspólnych wypraw mieszkających w Tczewie. Samemu nic nie zdziałam, a w kilku rażniej się szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Gdzieś tak kolo 5 kwietnia będę w Tczewie, to weznę sprzęt i coś tam kopniemy (o ile znajdziesz drobną chwilę ?).pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Wyprowadziłeś się tam ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 20 Marzec 2008 Autor Share Napisano 20 Marzec 2008 Hmmm? Piątego...?-To możemy razem się napić; Obmyślić plan działań czy most Lisewski wart jest naszego zachodu, jeśli nie -to dalej pijemy. Chyba,że ktoś się odezwie i zaproponuje wspólne rycie w jakimś korycie. Hehehe Grove3 czy ja tam się wyprowadziłem...? Odpowiem Ci niejednoznacznie :Tak i nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 23 Marzec 2008 Autor Share Napisano 23 Marzec 2008 Czuje że z nudów w tym Tczewie umrę. Nikt tam nie kopie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 28 Marzec 2008 Autor Share Napisano 28 Marzec 2008 Czekam dalej. Chyba jest ktoś z Tczewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grove3 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Chłopie w tamtych terenach to tyle typa kopie że idź do byle jakiego zagajnika a pewno kogoś trafisz .Lepiej wracaj na ojczyźniane ziemie bo ciekawe rzeczy niektóre osoby znajdują a nawet bardzo ciekawe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 Ciekawe jakie? - A jeszcze ciekawsze kto? Może kiedyś wróce; zastanowie się.PozdrBogusław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.