Skocz do zawartości

Manewry Historyczne na Śląsku ASG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od dłuższego czasu zastanawiam się nad zrobieniem manewrów Historycznych w połączeniu z ASG na terenie śląska.
Ostatnio często i gęsto widzę na różnych forach jak są robione tzw. Strzelanki typu
D – Day, Market Garden czy ostatnio Kreta i nie ukrywam że wszystko ładnie pięknie ale i tak 99% ludności biega w mundurach typu woodland, dpm, marpat, acu itd.
Dlatego naszła mnie myśl by zebrała się grupa maniaków AS która nie tylko siedzi we współczesności ale i objawia zainteresowania tematem II wojny światowej a co za tym idzie dysponuje już jakimś sprzętem, umundurowaniem.
Wiem że to może tylko strefa marzeń ale myślę że po to one są by je realizować.
Tak więc poszukuję wszystkich fanatyków którzy odtwarzają wszelkiego typu żołnierzy jednostek okresu II wojny światowej by i na Śląsku zorganizować manewry historyczne.
W skrócie Aliantów /Niemców itd.
Masz pytania pisz do mnie na gg7446036 może wspólnymi siłami uda nam się coś stworzyć, nie mówię tu zaraz o wielkich manewrach a o kameralnej wymianie kulek, wszak od czegoś trzeba zacząć!!
pozdrawiam Kurt

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie