Skocz do zawartości

Weekend w scyzorykowni. Rowniez odzew :)

vonadamski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!!

Jutro jade w rodzinne strony i przy okazji rozpoczne sezon spacerowania po lesie. Jutro wezme wolne bede mial 3 dni na spacery. Plana na spacer juz mam. Bardziej polny spacer ale co tam.

Bjar1, i inne scyzoryki moze wspolny spacer po polach lub lesie???

Z powazaniem vonadamski
Napisano
Vonadamski ,ja mam plana na sobotę (lekka wyprawa do lasu) ,jak chcesz to możesz się dołączyc ,ale musiałbys dojechać kawałek drogi ;)

pzdr

bjar_1
Napisano
Czyzby taka wielka tajemnica spoko bywam tam raz na dwa lata / rodzinka / a tereny znam a i dolki po jakis niegrzecznych zasypywalem.
Z Wroclawia mam zbyt daleko by byc czesciej niestety w literaturze zbyt wiele nie ma pomocy
Napisano
a gdzie mozna kopac w okolicach skarzyska kam? bywam tam czasami.jestem z 2go konca polski i z checia bym tam pobiegal.pozdro
Napisano
Hmmm, Raków moje ulubione miejsce zwłaszcza speluna Arianka, niestety w ten weekend nie mogę :( no cóż jakbyście znaleźli jakiś nieskopany przeze mnie kawałek lasu to dajcie znać :-)

Pozdrawiam
Glassmine
Napisano
Czy Arianka to ta spelunka na rogu uliczek w ryneczku?
Znalazlo by sie jeszcze kilka nie przekopanych miejsc w okolicy/ przynajmniej rok temu jeszcze nie byly przekopane /a miejsca bardzo ciekawe a i zasobne w fanty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie