vonadamski Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 Witam!!!Jutro jade w rodzinne strony i przy okazji rozpoczne sezon spacerowania po lesie. Jutro wezme wolne bede mial 3 dni na spacery. Plana na spacer juz mam. Bardziej polny spacer ale co tam.Bjar1, i inne scyzoryki moze wspolny spacer po polach lub lesie???Z powazaniem vonadamski
bjar_1 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Vonadamski ,ja mam plana na sobotę (lekka wyprawa do lasu) ,jak chcesz to możesz się dołączyc ,ale musiałbys dojechać kawałek drogi ;)pzdrbjar_1
bjar_1 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Aha ,jakby się ktoś chciał dołączyć ,to kontakt via GG - 4063557 - czasu juz mało!!!
jack61 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Panowie czy macie jakies dane na temat okolic Rakowa dokladnie cos o of. styczniowej
vonadamski Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 Witam!!!Widze Bjar ze Cie nie ma na GG. Wyslalem Ci numer tel. daj sygnal a ja oddzwonie.Z powazaniem vonadamski
jack61 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Czyzby taka wielka tajemnica spoko bywam tam raz na dwa lata / rodzinka / a tereny znam a i dolki po jakis niegrzecznych zasypywalem.Z Wroclawia mam zbyt daleko by byc czesciej niestety w literaturze zbyt wiele nie ma pomocy
jack61 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Panie Vonadamski w panu ratunek a rozumiem ze na forum trzeba spokojnie z info to rosze na maila
Gość Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 a gdzie mozna kopac w okolicach skarzyska kam? bywam tam czasami.jestem z 2go konca polski i z checia bym tam pobiegal.pozdro
bjar_1 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Jak będziesz w okolicy to wybierz się w Lasy Iłżeckie.pzdrbjar_1
Glassmine Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Hmmm, Raków moje ulubione miejsce zwłaszcza speluna Arianka, niestety w ten weekend nie mogę :( no cóż jakbyście znaleźli jakiś nieskopany przeze mnie kawałek lasu to dajcie znać :-)PozdrawiamGlassmine
jack61 Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Czy Arianka to ta spelunka na rogu uliczek w ryneczku? Znalazlo by sie jeszcze kilka nie przekopanych miejsc w okolicy/ przynajmniej rok temu jeszcze nie byly przekopane /a miejsca bardzo ciekawe a i zasobne w fanty.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.