oskar-markiewicz Napisano 13 Marzec 2008 Autor Napisano 13 Marzec 2008 Ostatnio znalazłem na strychu ciekawe wydruki zdjęć pochodzących z II wojny św. Proszę o identyfikację oraz wycenę jeśli jest to możliwe.
capitan2 Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Kiedyś takie coś widziałem na allegro, za kilka stów poszło, zdjęcia chyba były masowo drukowane, propagandowo może, częśc fotek bardzo popularna często wykorzystywana w książkach.
romranczak Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Są to bardzo cenne zdjęcia, widzę że kilka zdjęć brakuje do kompletu, ale takich zdjęć można tylko pozazdrościć! Kiedyś widziałem komplet takich zdjęć w domu aukcyjnym bodajże empex", zostały sprzedane za ~7 000zł Lecz ich stan był idealny a te widzę że są troszkę przybrudzone. Czy ma Pan do nich oryginalną okładkę? Czy na Pańskich zdjęciach są pokazane wszystkie wojenne zdjęcia?
Pytanie
oskar-markiewicz
Ostatnio znalazłem na strychu ciekawe wydruki zdjęć pochodzących z II wojny św. Proszę o identyfikację oraz wycenę jeśli jest to możliwe.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.