jacurm Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Zamiast kupić oryginalne aku 12v po prostu używam aku paluszków 8 sztuk = 9.6v. Wydaje mi się że muszkieter działa normalnie. Mam go krótko więc może czegoś nie wiem. Proszę fachowców o opinię.
Darek419 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Raczej nie powinno być żadnych problemów.Tak na marginesie.Na ile godzin -chodzenia- starczają Ci akumulatorki.>?
jacurm Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Używam paluszków 800mAh , których posiadam znaczną ilość. Były kupione w UK 4sztuki za funta. Bez słuchawek wystarczają na ok 4 godziny po czym wymieniam komplet. Nie znam jeszcze tego muszkietera, ale nie widzę różnicy w pracy na bateriach i na aku.
Łukasz Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Witam!Prawie zawsze śmigałem z załadowanymi aku do mojego muszkietera. Wszystko było w najlepszym porządku. Jednak np. młodszy braciszek Sovereigna GT, Sov. Elite na aku nie chodził...Pozdrawiam, Łukasz
jacurm Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Sprostowanie do żywotności akumulatorków. Ostatnio po 8 godzinach prądu jeszcze nie brakło.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.