jacurm Napisano 9 Marzec 2008 Autor Napisano 9 Marzec 2008 Zamiast kupić oryginalne aku 12v po prostu używam aku paluszków 8 sztuk = 9.6v. Wydaje mi się że muszkieter działa normalnie. Mam go krótko więc może czegoś nie wiem. Proszę fachowców o opinię.
Darek419 Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 Raczej nie powinno być żadnych problemów.Tak na marginesie.Na ile godzin -chodzenia- starczają Ci akumulatorki.>?
jacurm Napisano 10 Marzec 2008 Autor Napisano 10 Marzec 2008 Używam paluszków 800mAh , których posiadam znaczną ilość. Były kupione w UK 4sztuki za funta. Bez słuchawek wystarczają na ok 4 godziny po czym wymieniam komplet. Nie znam jeszcze tego muszkietera, ale nie widzę różnicy w pracy na bateriach i na aku.
Łukasz Napisano 10 Marzec 2008 Napisano 10 Marzec 2008 Witam!Prawie zawsze śmigałem z załadowanymi aku do mojego muszkietera. Wszystko było w najlepszym porządku. Jednak np. młodszy braciszek Sovereigna GT, Sov. Elite na aku nie chodził...Pozdrawiam, Łukasz
jacurm Napisano 17 Marzec 2008 Autor Napisano 17 Marzec 2008 Sprostowanie do żywotności akumulatorków. Ostatnio po 8 godzinach prądu jeszcze nie brakło.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.