Rabi79 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Witam wszystkich, jestem nowy i chciałem pokazać owoce pierwszego wypadu, 2 mauserki i łodeczki naprawdę ładnie zachowane, bicia czytelne, coś co nie wiem jeszcze co to ale juz na forum id zamieściłem i 3,50 na browara:}}}} był jeszcze guzik polski 1919-20 ale go... zgubiłem i sie wk... no zdenerwowałem ale może jescze odnajdę. pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabi79 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 aha jeszcze część pdzedwojennej jak sądze amunicji myśliwskiej - bicie 16 S.Chabrowski Łódź. jeśli sie mylę proszę sprostować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Jakby nie było, na początek na piwko masz:-)Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 12 Marzec 2008 Share Napisano 12 Marzec 2008 Polecam jakisik rodzaj torebki na fanciki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 13 Marzec 2008 Share Napisano 13 Marzec 2008 Po temacie postu spodziewałem się jakiś rozbierany fotek... Zawiodłem się niestety. Życzę udanych łowów w przyszłości. Guzikiem się nie martw, ja ostatnio zgubiłem odznakę a kolega rozjechał samochodem boczną sakwę od niemieckiego motoru, którą schował uprzednio pod kołem własnego samochodu... Nie zrozbi się omleta bez rozbijania jaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.