Rabi79 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Po pierwsze witamsz Wszystkich, choć dawno obserwuję forum dopiero zacząłem moją przygodę z wykrywaczem i znalazłem dzisiaj coś takiego: proszę nie śmiać sie za głośno, być może to jakaś banalna pierdoła codziennego użytku ale mnie intryguje. opis - długość 55mm szerokość w najgrubszym miejscu 25mm, materiał aluminium bądź cynk, dziwny połysk po przetarciu. piszę bo w pobliżu znalazłem 2 piekne łuski od mausera i 2 łodeczki do nich w stanie naprawde ładnym, bicia idealnie widać, pobojowisko pierwszowojenne. za wszelką pomoc z góry dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Wrzuć na identyfikację , z pewnością ktoś ci pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabi79 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 przepraszam, pomyliłem coś przy dodawaniu, oczywiście powinno byćw dziale id, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.