jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Witam po dłuższej przerwie - dzisiaj pierwszy stryszek w tym roku (tzn - już na nim kiedyś byłem ale tym z oświetleniem)foto 1 - zabrałem tą ściereczkę z kuferka aby żonce pokazać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto.2 bryczesy też z kuferka - nie wiem czy po wojenne czy przed - stan super (co sprada zapach nie ciekawy)- więcej fotek w dziale identyfikacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 fot.3 - Ładna, duża butla (będzie na winko :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto.4 troche złomu (fajowe kluczyki i łyżka z napisem wesołych świat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto. 5 trochę mosiądzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 To makatka na ścianę.Pamiętam że wisiało coś takiego u babci w kuchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto. 6 ot takie tam religijne i wieczne pióro z kanady (stalówka chyba złoto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto.7 troche szkła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto. 8 a tu trochę z innej bajki - wioskowe smieci (w sumie po konserwacji nieźle się to nadale do artdeko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto.9 wioski ciąg dalszy - to dla dziedzio" - kułeczko się znajdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 foto.10 teraz się zastanawiam poco to brałem - tylko roboty z konserwowaniem sobie dodałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 w sumie cudów nie ma, jak pisałem była to druga wycieczka na ten sam stryszek, wczesniej i owszem maniereczki skrzyneczki (sporo militarki) i takie tam. Jak zwykle robi sie FO PA" nie zabrałem aparatu :( Ale została tam szafa ubraniwa pi razy drzwi gabarytów 200 na 80 cm głęboka na 50 cm (2-drzwiowa) a z tyłu wypalony durzy orzeł ze swastyką i sakieś sygnowanie (sory mam pytanko - ile takie cos chodzi na rynku? - bo muszę większy transport kombinować + dogadanie się z właścicielem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzio Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 za kołowrotek z góry dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Marzec 2008 Share Napisano 10 Marzec 2008 jack18 W razie czego to mogę ci opłacić wysyłkę do mnie tego krzesła hehhehehe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.