Manierkarz Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 Witam, mam 2 polskie manierki lwp i zawsze jak je otwieram to z nich śmierdzi niemiłosiernie :D a często je używam więc co zrobić żeby nie śmierdziało ze środka. Kiedyś to otwierałem i wietrzyła" się i potem znów nalałem wody zamknołem po paru minutach otworzyłem i śmierdzi :( co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Po umyciu nie zakręcać. Wymienić korkowe uszczelki (o ile w tym modelu występują).Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 Dzięki, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 Zna ktoś dobrą strone o manierkach , ich wzorach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Moim zdaniem przydałoby się ją dobrze wygotować, a później umyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Marzec 2008 Autor Share Napisano 8 Marzec 2008 wypażałem 2 razy :D nadal pachnie taki lekkim grzybem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.