kruk1 Napisano 7 Marzec 2008 Autor Share Napisano 7 Marzec 2008 Dzien dobry moze ktos ma jakies doswiadczenia z georadarem ogulnie jak sie spisuje w praktyce chodzi mi o rozruznianie warst ziemi i o odruznianie przedmiotow metalowych itp, zamierzam mam taki plan kupic za okolo 2-3 miesiace Deluxe albo Rower c,w komplecie z super sonda ,moze doradzicie ktury lepszy? naprzyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek50 Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 witamNie znam tych co podałeś. Chodziłem z SIR-3, ale to antyk.Jak jesteś zainteresowany to podaj namiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 Ludzie opamiętajcie się :) , ja wiem , że ortografia języka polskiego nie jest najłatwiejsza ale są chyba pewne nieprzekraczalne granice dowcipu ;)Pozdrawiam Martin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruk1 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Share Napisano 9 Marzec 2008 Martin pisz na temat a najlepiej jedz na Sląsk mowe gware zmieniać jak nierozumiesz jakie jest pytanie?,a tak opropo ludzie ruznych laptopów klawiatór w innych językach i programów uzywają jak jest w moim przypadku ,stąt twoja chlopcze nie na temat odpowiedz,Panie bolek50 moje namiary na maila. leo32@poczta.fm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.