okejos Napisano 8 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2002 Witam znalazłem na strychu parę mundurów ale tego nie mogę określić. może ktoś się spotkał z podobnym wdziankiem. Guziki wszystkie są niemieckie.Okejos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 To by zrobiło furorę wśród naszych dresiarzy. Z takim kapturem off course ;-)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 Ładna szafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 Choć nie jestem do końca przekonany to jest to chyba kurtka naziemnych oddziałów luftwaffe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 Pikowana wariacja kurtki zimowej - takie też były - bo ona jest chyba dwurzędowa? Z jednej strony feldgrau, z drugiej mausgrau, czy jakkolwiek to zwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 Waciak Bojowy - PGR Kunowice - model 175/100 wzór 1965. Guzików innych nie mieli jeno po przodkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.