hOOpOe Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 próbuje i próbuje i za nic nie mogę znaleźć tego głównego motywu z filmu O jeden most za daleko". Jeśli sie nie mysle to wlasnie jest a bridge too far march. Ma ktoś może tę cudną piosnekę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 http://www.wrzuta.pl/audio/nWmL1PZ5oz/o_jeden_most_za_dalekoo to chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 sam juz nie wiem. wydaje mi sie ze nie bardzo to. chodzi mi o ta muzyke jak np skladaja most na rzece dla czołgów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 6 Marzec 2008 Autor Share Napisano 6 Marzec 2008 chociaz teraz to juz sam nie wiem :( ale siedzi mi w glowie taka jedna melodia tak jakby to co na tej wrzucie jest tylko jakby inaczej troche :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.