Menzo Napisano 5 Marzec 2008 Autor Napisano 5 Marzec 2008 Witam. Mam prosbe o pomoc w ID tej oto blaszki. Stawiał bym na blache jakiegos zwierza (psa) lecz mam małe wątpliowsci. Nie pasuje układ otworów. W poście o psich identyfikatorach nie dopatrzyłem sie takiego wzoru. Moze to coś innego o czym wiecie??? :)+++++++++Pozdr.++++++
musamman2 Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 To jest coś do przykręcenia do drewna, o czym świadczą wgłębienia na wkręty.
Menzo Napisano 5 Marzec 2008 Autor Napisano 5 Marzec 2008 Słuszne spostrzerzenie. Pasuje równiez wersja przytwierdzenia blaszki nitami do kawałka skóry co mogło byc np. obrożą? Łącze to z zwierzeciem poniewaz jest tam widoczne jakis zwierzak.:)++++++++++
janushew Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Witam! kiedyś w poszukiwaniu skarbów padały takie pomysłyhttp://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=7402&start=12&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.