pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Take sobie znaczy sie standart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 no fotki nie moge wstawic zaduza troche polskich pestek jedna z lebela raczka od garlacza no i dupka z pocisku od pneux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 10 sztuk skorupek do wz 36 oczywiscie puste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Jeśli to standard to współczuję i radzę zmienić miejscówkę, to może w końcu coś wyskoczy;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 cos z fotkami mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 i jakies tam chyba z nosidla do liega 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Teraz wszystko jasne, bo odpowiadając po pierwszym poście myślałem, że po prostu nic nie znalazłeś:)))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 te tez mi nie chce wbic sie za duze mniejsza z tym stockes brand skorup[ka dlugi z lotkami rozkladanymi bicia widoczne zajebisty w rowu merioracyjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 te chociarz wejdzie .:P loteczki biale zdziwilem sie ze na bialo m alowane byly na lotkach widoczne bicie W orzelek P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 martian moje mijescowka jest taka ze chodze na niej z jakies 6 lat i zawsze cos wychodzi wrzesniowa no ale i niemczyzny sporo z koncowki wojny w tamtym sezonie :P pobilem rekord hehe 8 sztuk z boforsa wz 36 jakies 34 magazynki od 28 polskej skorupki od granatow odlamkowych polskich puste oczywiscie jaka zadnego neistety ale od granatnika skorupka wyskoczyla szpule od kabla wrzensiowego z biciem wp. w srodku orzelek z jednej storny zjebana z drugej cala jednego perkuna:P i skorupke od polskej 105 a mało ich bylo z biciami z 1928 roku:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pestka Napisano 4 Marzec 2008 Autor Share Napisano 4 Marzec 2008 Martian wyslji mi nr gg:P na maila pestka56@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.