saku39 Napisano 3 Marzec 2008 Autor Napisano 3 Marzec 2008 WitamCzy są tu w naszych okolicach jacyś poszukiwacze? Ja od niedawna uprawiam poletka, interesuje mnie kolorek. Może ktoś chętny na wspólny wypad, samemu nudnawo czasem a bratu zawsze albo zimno w stopy, albo głodny albo nudzi mu sie ;-)
tadeks6 Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Witam saku39, ja od niedawna poszukuje skarbów ,mieszkam w Gościeradowie , a ty z którego kraśnika jesteś fabrycznego, czy starego??.
saku39 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Napisano 20 Czerwiec 2008 z fabrycznegoza czym chodzisz, kolor czy militarka?
tadeks6 Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 Witam ja bardziej za militarką, jestem początkujacy więc narazie śmigam z piszczałką PULSAR 4" , i jak narazie nieźle mi idzie.(-: A ty z czym śmigasz ?W zakładkach masz zdjęcie mojego SPRZĘTU"(-:.Pozdrawiam tadeks6.
tadeks6 Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 Od niedawna poszukuje skarbów , więc nie mam jeszcze dobrego sprzętu. narazie śmigam z tym wykrywaczem na zdjeciu. Ma on niezłe osiągi, ale niestety nie ma dyskryminacji. A z czym ty śmigasz saku39???Pozdrawiam tadeks6(-:
saku39 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Napisano 20 Czerwiec 2008 Ja mam ace 250. Też jestem zadowolony pomimo ze to nie jest jakiś super sprzęt. Nazbierałem troche drobnicy i siłą rzeczy troche militarki z I w św - szklanki, zapalniki i inne pierdółki. Ciągle licze ze w końcu wyrwe z ziemi jakąś szabelke, hełm czy chociaż bagnet. Sam chodzisz czy z kimś? :o)
tadeks6 Napisano 20 Czerwiec 2008 Napisano 20 Czerwiec 2008 Bardzo często sam, czasem zdarza mi sie namówić jakiegoś kolegę na wspólny wypad, ale oczywiście on na kibica.U mnie w Gościeradowie , są dosyc fajne tereny. Łuski to standard, zarówno 1 jak i 2 wś, ja chodź nie mam zbyt dobrego sprzętu to znalazłem już klamerkę z 1 wś carską piechoty, niemiecką werchmachtu, 3 carskie bagnety tulejowe, kilka ruskich szyszek i rg42,pochwe od Perkuna. To z tych fajniejszych , ale oczywiście trzeba wiedzieć gdzie chodzić . Dużo jest tesz pierduł typu łuski, znalazłem terz kilka monetek. Moja najfajniejsza to Półgrosz Jana Olbrahta to jest ok 960-1506rdokładnie nie wiem.(-:Jeśli możesz to podaj mi swój e-mail, a oto mój; frankensztajn6@interia.pl. Pozdrawiam tadeks6.
maciek2610 Napisano 1 Lipiec 2008 Napisano 1 Lipiec 2008 Witam ja jestem z lublina i też od niedawna posługuję sie ACE150 i nie za bardzo mam z kim latać. więc może jakaś ustawka??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.