Skocz do zawartości

Kraśnik i okolice

saku39

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czy są tu w naszych okolicach jacyś poszukiwacze?

Ja od niedawna uprawiam poletka, interesuje mnie kolorek. Może ktoś chętny na wspólny wypad, samemu nudnawo czasem a bratu zawsze albo zimno w stopy, albo głodny albo nudzi mu sie ;-)

• 3 months later...
Ja mam ace 250. Też jestem zadowolony pomimo ze to nie jest jakiś super sprzęt. Nazbierałem troche drobnicy i siłą rzeczy troche militarki z I w św - szklanki, zapalniki i inne pierdółki. Ciągle licze ze w końcu wyrwe z ziemi jakąś szabelke, hełm czy chociaż bagnet. Sam chodzisz czy z kimś? :o)

Bardzo często sam, czasem zdarza mi sie namówić jakiegoś kolegę na wspólny wypad, ale oczywiście on na kibica.U mnie w Gościeradowie , są dosyc fajne tereny. Łuski to standard, zarówno 1 jak i 2 wś, ja chodź nie mam zbyt dobrego sprzętu to znalazłem już klamerkę z 1 wś carską piechoty, niemiecką werchmachtu, 3 carskie bagnety tulejowe, kilka ruskich szyszek i rg42,pochwe od Perkuna. To z tych fajniejszych , ale oczywiście trzeba wiedzieć gdzie chodzić . Dużo jest tesz pierduł typu łuski, znalazłem terz kilka monetek. Moja najfajniejsza to Półgrosz Jana Olbrahta to jest ok 960-1506r
dokładnie nie wiem.(-:
Jeśli możesz to podaj mi swój e-mail, a oto mój; frankensztajn6@interia.pl. Pozdrawiam tadeks6.

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie