saku39 Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 WitamCzy są tu w naszych okolicach jacyś poszukiwacze? Ja od niedawna uprawiam poletka, interesuje mnie kolorek. Może ktoś chętny na wspólny wypad, samemu nudnawo czasem a bratu zawsze albo zimno w stopy, albo głodny albo nudzi mu sie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Witam saku39, ja od niedawna poszukuje skarbów ,mieszkam w Gościeradowie , a ty z którego kraśnika jesteś fabrycznego, czy starego??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 z fabrycznegoza czym chodzisz, kolor czy militarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Witam ja bardziej za militarką, jestem początkujacy więc narazie śmigam z piszczałką PULSAR 4" , i jak narazie nieźle mi idzie.(-: A ty z czym śmigasz ?W zakładkach masz zdjęcie mojego SPRZĘTU"(-:.Pozdrawiam tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Od niedawna poszukuje skarbów , więc nie mam jeszcze dobrego sprzętu. narazie śmigam z tym wykrywaczem na zdjeciu. Ma on niezłe osiągi, ale niestety nie ma dyskryminacji. A z czym ty śmigasz saku39???Pozdrawiam tadeks6(-: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 20 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Ja mam ace 250. Też jestem zadowolony pomimo ze to nie jest jakiś super sprzęt. Nazbierałem troche drobnicy i siłą rzeczy troche militarki z I w św - szklanki, zapalniki i inne pierdółki. Ciągle licze ze w końcu wyrwe z ziemi jakąś szabelke, hełm czy chociaż bagnet. Sam chodzisz czy z kimś? :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeks6 Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 Bardzo często sam, czasem zdarza mi sie namówić jakiegoś kolegę na wspólny wypad, ale oczywiście on na kibica.U mnie w Gościeradowie , są dosyc fajne tereny. Łuski to standard, zarówno 1 jak i 2 wś, ja chodź nie mam zbyt dobrego sprzętu to znalazłem już klamerkę z 1 wś carską piechoty, niemiecką werchmachtu, 3 carskie bagnety tulejowe, kilka ruskich szyszek i rg42,pochwe od Perkuna. To z tych fajniejszych , ale oczywiście trzeba wiedzieć gdzie chodzić . Dużo jest tesz pierduł typu łuski, znalazłem terz kilka monetek. Moja najfajniejsza to Półgrosz Jana Olbrahta to jest ok 960-1506rdokładnie nie wiem.(-:Jeśli możesz to podaj mi swój e-mail, a oto mój; frankensztajn6@interia.pl. Pozdrawiam tadeks6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 21 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2008 sprawdz maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek2610 Napisano 1 Lipiec 2008 Share Napisano 1 Lipiec 2008 Witam ja jestem z lublina i też od niedawna posługuję sie ACE150 i nie za bardzo mam z kim latać. więc może jakaś ustawka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.