arturro25 Napisano 3 Marzec 2008 Autor Napisano 3 Marzec 2008 Witam!Co sądzicie o wykrywaczu hardy vlf czy opłaca się go kupić podajcie jego wady i zalety pozdrawiam strona producenta http://hardy.sytes.net/web/main.html
anRO Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Z poszukiwaczy hobbystów to w Polsce mają go może trzy osoby.Wykrywacz statyczny bez dyskryminacji.Posiada miernik wskazówkowy,który pokazuje kolor lub żelazo.Użytkownik decyduje czy ma kopać.Sprzęt wykonany z myślą o saperach.Mimo zdjęć monet na stronie producenta można powiedzieć że jest to raczej wykrywacz na większe przedmioty typu hełm,bagnet i tp.
raflen Napisano 7 Marzec 2008 Napisano 7 Marzec 2008 Witam!!bawilem sie tym sprzetem i powiem tak:nakopiesz sie odłamkow i innego zlomu, luske jakakolwiek bedzie ci ciezko znalezc, sprzet na duze przedmioty - kochajacy stal...
lukasz82 Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Jest jakaś niezrozumiała dla mnie nagonka na te wykrywacze. Ja również przed zakupem Hardego miałem z tego powodu duże obawy, ale rozwiały się one kompletnie po pierwszym wyjsciu w teren. Jest to bardzo dobry wykrywacz na wszelkiego rodzaju militaria. Mogę ci podać, że łuskę od mauzera spokojnie bierze z 35 cm. Odłamków nigdy nie kopałem bo wykrywacz od razu pokazuje co to jest. Jest wygodny i rewelacyjnie się składa. Ładuję go przez noc i mogę szukać kilka dni, oszczędza się naprawdę sporą kasę na bateriach.
anRO Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Ja osobiście nie czuje tu nagonki.Napewno wszyscy na forum bardzo chetnie przeczytają w jaki sposób Hardy pokazuje wykrycie odłamków .Dlatego opisz to,jeśli oczywiście możesz.
Martin Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Oj pachnie mi tu jakoś dziwnie kryptoreklamą :) no ale może się mylę :) choć z drugiej strony jak na takie parametry i walory użytkowe to jakoś na Forum jest mało jego zadowolonych użytkowników . Co do tych odłamków , ja też jestem niezmiernie ciekawy jak Ty to robisz ?Pozdrawiam Martin
anRO Napisano 13 Marzec 2008 Napisano 13 Marzec 2008 Coś mi się wydaje że z odróżniania odłamków nici.
lukasz82 Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Żeby nie kopać odłamków wystarczy chodzić na selekcie. Wykrywacz wtedy odrzuca je. Ja nie wykopałem ani jednego. anRO. Można powiedzieć wszystko, ale raczej powinno się mówić do rzeczy. Nie znasz tego sprzętu, a chcesz do niego zniechęcić. Po co ? Ja też swego czasu naczytałem się na tym forum, że to made in china, lipa i podobne bzdury. Teraz wymyśliłeś, że to wykrywacz saperski. Tylko na duże przedmioty ? Boratynka jest dużym przedmiotem ? Bo ten wykrywacz bierze ją z dwukrotnie większej odległości niż dynamik. Kupiłem Hardego i jestem zadowolony, ale jakoś nie czuję potrzeby pisania o tym co wieczór. Byli na tym forum i inni zadowoleni użytkownicy Hardego od których uzyskałem informacje, ale oni także natychmiast zostali posądzeni o kryptoreklamę. Później już widać nikt nie ryzykował.
kundzio11 Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 Potrzebna jest rzeczowa odpowiedż uzytkowników tego sprzętu,takie wycieczki osobiste nie wnoszą nic do tego ,co konkretnie interesuje przyszłych nabywców.Faktem pozostzje że zachowanie tej firmy jest cokolwiek zagadkowe.Proszę posiadaczy tego sprzętu,o rzeczowe wypowiedzi na temat osiągów.Ciekawe ilu jest posiadaczy tego sprzętu.
lukasz82 Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Uważasz mój głos za nierzeczowy ? Przecież podzieliłem się własnymi doświadczeniami. Prosisz innych. Czy ich głosy też będą nierzeczowe gdy napiszą coś dobrego o tym wykrywaczu ? A potem przywali ktoś tekst o kryptoreklamie. Standard. Faktycznie firma zachowuje się odmiennie bo robi dobre a na dodatek ładne wykrywacze. Pewnie z tego powodu dorobiła się wielu zniechęcaczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.