AMIGO Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Wykrywacz PROSPECTOR firmy ARMAND. 12 miesięcy gwarancji, FABRYCZNIE NOWY. Doskonały do poszukiwań monet i militariów. Wykrywa wszystkie metale oraz rozróżnia je na żelazne i kolorowe . Cos takiego pojawiło sie na alegro za 700 zeta prosze powiedzcie mi czy jest sie czym interresowac . pozdrawiam amigo
AMIGO Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Jeszce ras ja szukam wykrywki niedrogiej na grzyby wieksze i mniejsze .Wecie takie prawdziwki i małe pdgrzybki;)
sapertorun Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Witam !.Jeżeli masz dużo czasu na rozszyfrowywanie gałkologii i lubisz kombinować to polecam ,satysfakcja gwarantowana.Pozdrawiam Sapertorun.
Gość Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Witajcie!Mialem nieprzyjemnosc pracowac na sprzecie tej firmy.Spotkalem rowniez kilka osob z tymi maszynkami.Opinia zawsze ta sama-gniot do kwadratu,badziewie.Po miesiacu pracy w terenie rozregulowywuje sie i daje falszywy sygnal.Cena jak zwykle nie adekwatna do jakosci.To tylko moje zdanie i jesli kogos urazilem to przepraszam.Pozdrawiam
Gość Napisano 30 Kwiecień 2004 Napisano 30 Kwiecień 2004 Jeśli masz kłopoty z gałkologią, to kup sobie różdźkę. Satysfakcja gwarantowana.
Gość Napisano 4 Maj 2004 Napisano 4 Maj 2004 Mialem to. Nie moje, kumpla. Totalna padaczka! Ciezki, zrzera baterie i nie jest dokladny. Nie polecam, nawet za 500zl - sa lepsze. Dyskryminacja to nazwa, myli troche tylko wieksze zelastwo i kolor. Na plaze jak chcesz z nim isc, to tylko po to, zeby go wrzucic do wody.
Bocian Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Takie wypowiedzi jak kolegi mialem to" są niewiarygodne.Jeżeli miałeś taki wykrywacz to opisz jakie zauważyłeś błędy w jego działaniu, co byś poprawił i podobne uwagi. W ten sposób pomożesz innym i producentowi.Łatwo rzuca się parę zdawkowych tekstów jako anonim.Nie bronię Armanda ale już chyba czas zrobić porządek z takimi postami na temat różnych wykrywek. Albo ktoś wyraża swoją opinię jako użytkownik i potrafi się pod tym podpisać i udowodnić swoją opnię albo niech lepiej wogóle nie pisze.
sapertorun Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Nie kupiłem różdzki,kupiłem Tesoro.:)))Gorąco polecam.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.