cooler33 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 jestem z bartoszyc i szukam kogoś na wspólne wypady po okolicymam samochód,minelaba II i sporo czasumogę mieć mapy okolicy sprzed II wśkontakt na mejla lub tel 694 199 786
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Czesc!!! Jestem z Gorowa!!! Jasne ze mozna sie spotkac na jakims kopaniu!!! Na razie jednak pogoda nie dopisuje. Czego szukasz...drobnicy czy militarki???Pozdro!!!Damian
cooler33 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 :)ja szukam wszystkiego :)jestem numizmatykiem z zamiłowania i w ubiegłym roku kupiłem okazjonalnie wykrywkę.no cóż,entuzjazmu dużo a doswiadczenie mało i dlatego chcę z kimś doswiadczonym popracować który mnie czegoś nauczyszukałem menetek ale jak mi cos wpadło z militarki to oddawałem koledze bo on to zbieranie wiem tylko czy mój wiek nie bedzie przeszkodą bo mam 44 lata i nie wiem czy taki stary pryk bedzie tolerowany :) ? ale jestem bardzo elastyczny i tolerancyjny pozdrawiam i czekam na odpowiedź
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 W porzadku...wiek nie ma tu nic do rzeczy, przynajmniej dla mnie. ;))) Ja mam 25 lat.Ja rowniez wole szukac monetek i drobnicy, zwlaszcza po napoleonskich pobojowiskach. Pola i laki to moj zywiol!!! Teraz pola sa mokre wiec laze po lasach i niemieckich parkach.Dzisiaj mialem zamiar pod Dworzno wyskoczyc ale sam wiesz jak jest pogoda za oknem. Ja, o ile pogoda dopisuje zawsze chetnie gdzies wyskakuje na kilka godzinek.Jakby co to pisz na moj mail damiangudz@gmail.com Moze si ugadamy na jakies kopanie w nastepnym tygodniu, jesli pogoda pozwoli. Pozdrawiam!!!
cooler33 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 ok,damian :)mam na imię marek i z chęcią w następnym tygodniu wyskoczę na kopanko :)sprzęt po zimie juz odkurzyłem i ubranko mam przygotowane :)mój telefon to 694 199 786 i następny tydzień sobie rezerwuję na wypad.napisz tylko kiedy żebym sobie załatwił wolne w pracynapisz tez jaki sprzet ze soba zabrac :)pozdrawiam
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Ok!!! Odezwe sie!!! Wszystko zalezy od pogody niestety. I mam kilka miejsc na oku do sprawdzenia.Pozdrawiam!!!
zyziu Napisano 22 Marzec 2008 Napisano 22 Marzec 2008 Witam Panowie. Moze kiedyś razem gdzies wyskoczymy. Czasami kopię w waszych okolicach. Jestem z pod Dobrego Miasta
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.