Skocz do zawartości

bartoszyce

cooler33

Rekomendowane odpowiedzi

:)
ja szukam wszystkiego :)
jestem numizmatykiem z zamiłowania i w ubiegłym roku kupiłem okazjonalnie wykrywkę.no cóż,entuzjazmu dużo a doswiadczenie mało i dlatego chcę z kimś doswiadczonym popracować który mnie czegoś nauczy
szukałem menetek ale jak mi cos wpadło z militarki to oddawałem koledze bo on to zbiera
nie wiem tylko czy mój wiek nie bedzie przeszkodą bo mam 44 lata i nie wiem czy taki stary pryk bedzie tolerowany :) ? ale jestem bardzo elastyczny i tolerancyjny
pozdrawiam i czekam na odpowiedź

W porzadku...wiek nie ma tu nic do rzeczy, przynajmniej dla mnie. ;))) Ja mam 25 lat.
Ja rowniez wole szukac monetek i drobnicy, zwlaszcza po napoleonskich pobojowiskach. Pola i laki to moj zywiol!!! Teraz pola sa mokre wiec laze po lasach i niemieckich parkach.
Dzisiaj mialem zamiar pod Dworzno wyskoczyc ale sam wiesz jak jest pogoda za oknem. Ja, o ile pogoda dopisuje zawsze chetnie gdzies wyskakuje na kilka godzinek.
Jakby co to pisz na moj mail damiangudz@gmail.com
Moze si ugadamy na jakies kopanie w nastepnym tygodniu, jesli pogoda pozwoli. Pozdrawiam!!!

ok,damian :)
mam na imię marek i z chęcią w następnym tygodniu wyskoczę na kopanko :)
sprzęt po zimie juz odkurzyłem i ubranko mam przygotowane :)
mój telefon to 694 199 786 i następny tydzień sobie rezerwuję na wypad.napisz tylko kiedy żebym sobie załatwił wolne w pracy
napisz tez jaki sprzet ze soba zabrac :)
pozdrawiam

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie