cooler33 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 jestem z bartoszyc i szukam kogoś na wspólne wypady po okolicymam samochód,minelaba II i sporo czasumogę mieć mapy okolicy sprzed II wśkontakt na mejla lub tel 694 199 786 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Czesc!!! Jestem z Gorowa!!! Jasne ze mozna sie spotkac na jakims kopaniu!!! Na razie jednak pogoda nie dopisuje. Czego szukasz...drobnicy czy militarki???Pozdro!!!Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooler33 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 :)ja szukam wszystkiego :)jestem numizmatykiem z zamiłowania i w ubiegłym roku kupiłem okazjonalnie wykrywkę.no cóż,entuzjazmu dużo a doswiadczenie mało i dlatego chcę z kimś doswiadczonym popracować który mnie czegoś nauczyszukałem menetek ale jak mi cos wpadło z militarki to oddawałem koledze bo on to zbieranie wiem tylko czy mój wiek nie bedzie przeszkodą bo mam 44 lata i nie wiem czy taki stary pryk bedzie tolerowany :) ? ale jestem bardzo elastyczny i tolerancyjny pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 W porzadku...wiek nie ma tu nic do rzeczy, przynajmniej dla mnie. ;))) Ja mam 25 lat.Ja rowniez wole szukac monetek i drobnicy, zwlaszcza po napoleonskich pobojowiskach. Pola i laki to moj zywiol!!! Teraz pola sa mokre wiec laze po lasach i niemieckich parkach.Dzisiaj mialem zamiar pod Dworzno wyskoczyc ale sam wiesz jak jest pogoda za oknem. Ja, o ile pogoda dopisuje zawsze chetnie gdzies wyskakuje na kilka godzinek.Jakby co to pisz na moj mail damiangudz@gmail.com Moze si ugadamy na jakies kopanie w nastepnym tygodniu, jesli pogoda pozwoli. Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooler33 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Share Napisano 1 Marzec 2008 ok,damian :)mam na imię marek i z chęcią w następnym tygodniu wyskoczę na kopanko :)sprzęt po zimie juz odkurzyłem i ubranko mam przygotowane :)mój telefon to 694 199 786 i następny tydzień sobie rezerwuję na wypad.napisz tylko kiedy żebym sobie załatwił wolne w pracynapisz tez jaki sprzet ze soba zabrac :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 1 Marzec 2008 Share Napisano 1 Marzec 2008 Ok!!! Odezwe sie!!! Wszystko zalezy od pogody niestety. I mam kilka miejsc na oku do sprawdzenia.Pozdrawiam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziu Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Witam Panowie. Moze kiedyś razem gdzies wyskoczymy. Czasami kopię w waszych okolicach. Jestem z pod Dobrego Miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Zapraszamy!!!! ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.