interceptor Napisano 15 Marzec 2008 Napisano 15 Marzec 2008 Dzięki DarekD, że też wcześniej nie pomyślałem o ProScanie. Zbyt pięknie by to wyglądało. Chciałbym zaznaczyć, że tylko przetłumaczyłem opis tego sprzętu ze strony amerykańskiego dystrybutora, a nie zachwalałem go. Rzeczywiście, cena może sugerować, że mamy do czynienia z naprawdę cudacznym sprzętem. Po opisie ProScanu zastananwiałem się jednak, czy ten sprzęt wogóle coś wykrywa. No bo na chłopski rozum, chyba nikt rozsądny nie wyda takiej kasy na sprzęt, którego wcześniej nie przetestuje choćby na dzień ( chyba, że nie wolno z oczywistych względów). No i przykładowo okazuje się, że są na niego klienci. Mysląc logicznie, musieli zobaczyć jakieś wymierne efekty, bo nie uwierzę, że wszyscy szczęśliwi" posiadacze tego typu sprzętów kupili je pod wpływem sugestii cenowej, biorąc pod uwagę też fakt, że iluś tam klientów już wcześniej mogło mieć doświadczenia z normalnymi wykrywaczami i miało porównanie. Swoją drogą, będę szukać wszystkiego na zagranicznych forach odnośnie tego typu sprzętów i ewentualnie coś napiszę. Do kruka1, co do szklanych karawek to nigdzie w opisach tych sprzętów nie wspomnieli o szkle.
kruk1 Napisano 16 Marzec 2008 Napisano 16 Marzec 2008 Dziwne ze OKM sprzedaje między innymi na rynek Japonśki ,Angielski a tam by bubla niewciśli ,moim zdaniem już by dawno tej firmy niebyło w Niemczech a unas ludzie jak czegoś nie mogą mieć to odrazu to jest bubel ,Proscan niemiał technologi w rękach a opisuje jego działanie bardzo wiarygodne to nie jest taki test ,a przed zakupem można oczywiście sprawdzić u nich więc wiadomo co sie kupuje jestem osobą niezależną więc nie muszę kogoś dyskryminować ,proszę zobaczyc na aukcje allegro najnowsze technologie osiągnięcia wielkich Firm a ludzie używane kilka razy na gwarancji i sprzedują dlaczego jak to takie dobre
kruk1 Napisano 21 Marzec 2008 Napisano 21 Marzec 2008 w Grecji pojawily sie jakies nowe GEOSONAR I GEOSCAN prosze zobaczyc na stronie-www.geofasma.gr ,on ma sprawdzone sprzety opisywane przez niego testy sa wiarygodne mam NOKTE-106 PS i zgadza sie test zasiegu moj z opisywanym przez niego
kruk1 Napisano 2 Kwiecień 2008 Napisano 2 Kwiecień 2008 prosze zobaczyc jakie wykrywacze w Brazyli-www.mineoro.com
anRO Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 No i teraz słynna NOKTA na All od złotówki.Kruku1 czy to twoja?
longwood Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 analiza lingwistyczna wsakzuje ze tak....#ten sam problem z pisownia 'nie' z czymkolwiek /lacznie/#nielogiczny szyk zdan pozbawionych interpunkcji, wtraceniami /niczym nieoddzielonymi/#w obu tekstach wstawki o 'czerwonej ziemi'-jakis idiom autorstwa kolegi....#ciagle odwolania do lorezna....Tak, jacmil1 i kruk1 to TA SAMA OSOBA!
armand Napisano 5 Maj 2008 Napisano 5 Maj 2008 Kruku, nagraj filmik zasięgu na ten łańcuszek na 70 cm, to go szybko sprzedaż. Nagraj też filmik zasięgu na samochód.Podziwiam longwooda z tą analizą lingwistyczną, brawo!
dzieci3 Napisano 9 Maj 2008 Napisano 9 Maj 2008 Witam,poczekajmy na obecność kol.Kruka na forum,myślę że nam wyjaśni te skojarzenia.Wczoraj był bardzo aktywny na forum,nie powinniśmy długo czekać.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.