Hunter 85 Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 witam wszystkich, czy jest ktoś moze na tym forum kto przebywa w Szkocji ewentualnie Anglii, pytam bo chętnie wybrałbym się na jakis wspolny zorganizowany wypad, juz mam dość chodzić samemu:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tominml Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 A jakie masz tam efekty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 19 Marzec 2008 Autor Share Napisano 19 Marzec 2008 witam głównie to monetki, jesli chodzi o militarkę to raczej mozna zapomniec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamix Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 czesc!ja jestem w anglii w darlington jak bedziesz w tych rejonach to mozemy wspolnie pokopac.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 28 Marzec 2008 Share Napisano 28 Marzec 2008 witam emigrantów ja 2 3 razy w miesiącu jestem w angli .jestem kierowcą tira ,widziałem raz poszukiwacza na polu .jak to jest z prawem czy można kopać .w tym zawodzie jest dużo wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 witam jeśli chodzi o Szkocje to jest mała rożnica między Anglią, tzn w Szkocji nikt nie ma prawa Ci zabronić wchodzić na jakiekolwiek pola, ogrody a nawet na posesje, nkt sie nie czepnie gdy cie zobaczy, dopóki nie zniszczysz czegoś!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 29 Marzec 2008 Autor Share Napisano 29 Marzec 2008 dodam tylko ze jesli znajdziesz cokolwiek starszego niż 300 lat (z przed 1708)państwo ma prawo pierszeństwa wykupu w praktyce jesli chcesz cos takego puścic np na ebayu policja moze cie sprawdzić czy poinformowałeś odpowiedni instytut ze posiadasz cos takiego, ze chcesz to spylić i czy oni tego czasem nie chcą kupic pierwsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterskrzek Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 a jak jest w Anglii tam jestem często ,szkocja żadko MOGę MIEć WYKRYWKę W CIęRZARóWCE,W DOWER Z PROMU TRZEPIą CZASAMI CAłE AUTO.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 30 Marzec 2008 Autor Share Napisano 30 Marzec 2008 w Angli jest mniej więcej jak w Polsce tzn musisz miec niby zgodę na wejście na czyiś teren, ale państwo nie zabrania kopać amatorom niczego tak jak to jest w Polsce!!!a jesli chodzi o wykrywkę to bez problemu mozesz ją przewozić.pzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neustadt Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Witam. Mieszkam w Szkocjii ale niestety wykrywke mam w Polsce. Jakby co to moge potowarzyszyc. Pozdrawiam. ps skad jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2008 witaj Neustadt jestem z południowej Szkocji Dumfriesshire Lockerbie, okolice Dumfries. A Ty znając szczęście pewnie gdzies z północy:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neustadt Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Witam ponownie. Mieszkam kilka mil od Glasgow ( na poludnie od). Wiec jakas 'stowka' pewnie bedzie. Moznaby sie ustawic na jakis weekend. Pozdrawiam. Neustadt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 czemu nie ja prawie kazdy weekend mam wolny tak ze mozna troche pokopać:) odezwij się na mojego meila nunek1@yahoo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 4 Kwiecień 2008 Share Napisano 4 Kwiecień 2008 ja sie pisze na gin i wizje lokalną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 4 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2008 no a jak Krzysiu bez DŻINU to ani rusz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 tylko to strojenie do gruntu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 najwyzej będziemy trufli szukać:) na zagryche:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek164 Napisano 13 Kwiecień 2008 Share Napisano 13 Kwiecień 2008 siemaja troche latam po aberdeenshire - ale efekty raczej marne (nędzne) ziemia urodzajna, uprawiana a male zageszczenie ludnosci sprawia ze znalezienie czegokolwiek nie jest latwe. a jesli cos sie trafi to w stanie raczej agonalnym. Spotkalem kilku miejscowych latajacych po polach tez bez rewelacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 20 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2008 to prawda na polach jest ciężko ale trafiałem fajne sreberka:) ja wyszukuje okolic starych zamków, fortów i wiez a jest ich tu od groma i kazdy ma swoją historię, w takich miejscach idzie znaleść mase monetek a i na flaszkę tez nazbierasz funciaków:))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 jak cie prezio ziorne na swoich trawnikach, to polecim do PL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 4 Maj 2008 Autor Share Napisano 4 Maj 2008 hehe spoko prowadzę dobrą partyzantkę:)))) a jak co to póldzie na krety:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.