Poszukiwacz86 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 Witam!!!Mam poważny problem,chciałbym kupić wykrywacz Fisher F2, słyszałem że zalicza się on do wykrywaczy uniwersalnych. Czy to prawda, chciałbym szukać zarówno militariów jak i drobnicy.Proszę o odpowiedź czy to dobry wykrywacz, jeśli nie to proszę o podanie innych propozycji do 1000zł.PozdrawiamPS. Czy wykrywacz ten ma tryb statyczny?
Saper93 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Wykrywka jest odpowiedzia na gareta ace 250, czyli typowego monetkowca. Nie posiada on trybu statycznego, tylko pin-point. Jesli miałbym poleicc cos bardziej uniwersalnego to oczywiscie rutus solaris. Nie pamietam czy jest jeszcze promocja, ale niedawno nowy kosztował 1100zł. Ale po co kupować nowego? A jesli szukasz czegoś lepszego niż F2 (na monetki), to lepiej kup używanego F4, z pakietem 3 cewek, z czego jedna idealna na kolorek, typu 2D, ale w tej cenie to tylko uzywany. Pozdrawiam!
Saper93 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Wykrywka jest odpowiedzia na gareta ace 250, czyli typowego monetkowca. Nie posiada on trybu statycznego, tylko pin-point. Jesli miałbym poleicc cos bardziej uniwersalnego to oczywiscie rutus solaris. Nie pamietam czy jest jeszcze promocja, ale niedawno nowy kosztował 1100zł. Ale po co kupować nowego? A jesli szukasz czegoś lepszego niż F2 (na monetki), to lepiej kup używanego F4, z pakietem 3 cewek, z czego jedna idealna na kolorek, typu 2D, ale w tej cenie to tylko uzywany. Pozdrawiam!
Poszukiwacz86 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 Dzięki! A Bounty Hunter Quick Draw II lub Master III? Chodzi mi o taki uniwersalny sprzęt!!
Poszukiwacz86 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 Myślałem też o Rutus Ultra bądź Ultra II. Z góry dzięki za odp.Pozdrawiam
Saper93 Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 No ten model BH ma tylko dynamika. master III jest uniwersalny, ale troszke lepszy na militarke. Natomiast ultry, odchodza w strone monetek. Ale oby 2 maja przyzwoite zasiegi które cie nie zawiodą. pozdrawiam!
Poszukiwacz86 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 Dzięki za pomoc!!!Zatem kupię coś z tej 2:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.