ERWIN Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 Witam!Mam gorąca prośbę: jeżeli ktokolwiek wie co to za część, od jakiego pojazdu pochodzi, jakiej jest produkcji, proszę o podzielenie się informacją. Pochodzi z terenu gdzie rozegrała się jedna z największych bitew pancernych końca II wojny.
huk 100 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 panadam12 to na Słowacji też walczyło w jednej bitwie ok 1500 czołgów ? pozdro
ERWIN Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 Tak się dzisiaj przyjżałem dłużej tej części i wygląda mi to na łapę do której przykręcona była główka resoru. Może ktoś wie jakiego pojazdu może pochodzić?
ERWIN Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 Ta część pochodzi spod Lubania. Na przełomie lutego i marca 1945 rozegrała się tam bitwa w której tylko strona rosyjska straciła ok. 150 czołgów.
Pytanie
ERWIN
Witam!
Mam gorąca prośbę: jeżeli ktokolwiek wie co to za część, od jakiego pojazdu pochodzi, jakiej jest produkcji, proszę o podzielenie się informacją. Pochodzi z terenu gdzie rozegrała się jedna z największych bitew pancernych końca II wojny.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.