to17071990 Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 A tu kordzik SS. Ja także nie twierdziłbym , że to akurat SA , nie mając solidnych dowodow.
tedeb2 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 prosze o identyfikacje duzego korda dlugosc 36 cm
CONRADO Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Jak na moj gust to nie da sie stwierdzic czy to SA czy SS-wszystko okaze sie po wyjeciu.Zastanawia mnie tylko jakim cudem kris stwierdzil ze to SA i to w dodatku okreslil rok pordukcji?Mozesz zdradzic nam tajemnice tak dokladnej identyfikacji?
tedeb2 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 3 .. sorki wczesniej nie weszlo . pozdrawiam
tedeb2 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 masz moze fotki takiego w calosci to17071990
maxikasek Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 elektroliza. Mój wzorowany na SA, też był w takim stanie. Po elektrolizie wyszły sygnowania (choć nie całe). Zrobiony na jubileusz 10 lecia... czegoś.
tedeb2 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 POCZEKAJCIE JESZCZE NA WYJECIE OSTRZA [ NARAZIE W ELEKTROLIZIE ] A CO MYSLICIE O REKONSTRUKCJI POCHWY [ JAKAS NOWA BLASZKA ELEMENTY MOSIEZNE SA W SUPER STANIE ] POZDROWIONKA
tedeb2 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 oj koledzy . masakra . tylko rdza go trzymala w calosci , pochwa sie rozsypuje , ostrze tez widac juz w rdzy , moze dlatego ze lezal praktycznie na wierzchu pod mchem , oj szkoda takiego fantu , moze jakas rekonstrukcja ? pozdrawiam
tedeb2 Napisano 2 Marzec 2008 Autor Napisano 2 Marzec 2008 przed czyszczeniem byly widac zarysy liter po juz nic . trudno, czego zadac po 63 latach tak jak napisal kolega robin . pozdrowienia dla wszystkich . temat zamkniety . dzieki wszystkim
CONRADO Napisano 1 Marzec 2008 Napisano 1 Marzec 2008 Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem-z tego co widac to stalowe elementy pochwy byly w tragicznym stanie-i tak by sie ich nie udalo uratowac, za to dlawik juz widac ze jest super-mysle ze ostrze bedzie podobne.Pozyjemy zobaczymy.Co do rekonstrukcji to jesli lubisz majsterkowac to nie powinno to sprawic problemu...
cbndm Napisano 29 Luty 2008 Napisano 29 Luty 2008 Tam gdzie go znalazłeś poszukaj jeszcze gapki i znaczka SA które były na drewnianej rękojeści.pozdr.
tedeb2 Napisano 29 Luty 2008 Autor Napisano 29 Luty 2008 szukalem nic niema tam wiecej , mysle ze zostal tam porzucony [ wyrzycony ] w puzniejszych czasach , jeszcze jedna prosba chodzi mi o wyczyszczenie oraz wyjecie ostrza tak zeby nie uszkodzic , jak to zrobic , prosze o rade , pozdrawiam
tedeb2 Napisano 1 Marzec 2008 Autor Napisano 1 Marzec 2008 DRUGA STRONA . OSTRZE TROCHE WYGRYZIONE DELIKATNIE , NAPIS SLABO CZYTELNY ALE WIDAC CHOCIAZ COS , MYSLE ZE NIE JEST TAK ZLE A CO DO POCHWY COS WYMYSLE . POZDRAWIAM WSZYSTKIM I DZIEKUJE ZA RADY W @ W SPRAWIE CZYSZCZENIA
Pytanie
tedeb2
1
34 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.