Skocz do zawartości
  • 0

kord do id

tedeb2

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak na moj gust to nie da sie stwierdzic czy to SA czy SS-wszystko okaze sie po wyjeciu.Zastanawia mnie tylko jakim cudem kris stwierdzil ze to SA i to w dodatku okreslil rok pordukcji?Mozesz zdradzic nam tajemnice tak dokladnej identyfikacji?
Napisano

elektroliza. Mój wzorowany na SA, też był w takim stanie. Po elektrolizie wyszły sygnowania (choć nie całe). Zrobiony na jubileusz 10 lecia... czegoś.

Napisano
POCZEKAJCIE JESZCZE NA WYJECIE OSTRZA [ NARAZIE W ELEKTROLIZIE ] A CO MYSLICIE O REKONSTRUKCJI POCHWY [ JAKAS NOWA BLASZKA ELEMENTY MOSIEZNE SA W SUPER STANIE ] POZDROWIONKA
Napisano
oj koledzy . masakra . tylko rdza go trzymala w calosci , pochwa sie rozsypuje , ostrze tez widac juz w rdzy , moze dlatego ze lezal praktycznie na wierzchu pod mchem , oj szkoda takiego fantu , moze jakas rekonstrukcja ? pozdrawiam
Napisano

przed czyszczeniem byly widac zarysy liter po juz nic . trudno, czego zadac po 63 latach tak jak napisal kolega robin . pozdrowienia dla wszystkich . temat zamkniety . dzieki wszystkim

Napisano
Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem-z tego co widac to stalowe elementy pochwy byly w tragicznym stanie-i tak by sie ich nie udalo uratowac, za to dlawik juz widac ze jest super-mysle ze ostrze bedzie podobne.Pozyjemy zobaczymy.Co do rekonstrukcji to jesli lubisz majsterkowac to nie powinno to sprawic problemu...
Napisano
szukalem nic niema tam wiecej , mysle ze zostal tam porzucony [ wyrzycony ] w puzniejszych czasach , jeszcze jedna prosba chodzi mi o wyczyszczenie oraz wyjecie ostrza tak zeby nie uszkodzic , jak to zrobic , prosze o rade , pozdrawiam
Napisano

DRUGA STRONA . OSTRZE TROCHE WYGRYZIONE DELIKATNIE , NAPIS SLABO CZYTELNY ALE WIDAC CHOCIAZ COS , MYSLE ZE NIE JEST TAK ZLE A CO DO POCHWY COS WYMYSLE . POZDRAWIAM WSZYSTKIM I DZIEKUJE ZA RADY W @ W SPRAWIE CZYSZCZENIA

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie