thomson Napisano 26 Luty 2008 Autor Napisano 26 Luty 2008 Wyszła zaraz po wyjściu z samochodu. pozdrawiam thomson.
thomson Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Raczej to byla moja ostatnia klamerka i wiecej nie będzie.Sprzęt mnie zalamał i teren też.
maxim026 Napisano 6 Kwiecień 2008 Napisano 6 Kwiecień 2008 na temat klamerki to faktycznie coraz to miej ich wychodzi ja to dopiero za 4 miesiące pokopie :(( ale do żeczy napisałeś ze jestes zawiedziony SPRZĘTEM" a jaki to jest ten sprzęt ??
thomson Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Napisano 6 Kwiecień 2008 Salamandra VLF 5kzh- kupuje nowy bo z tym nie moge wytrzymac. Jak tylko dotykam galezi to zaczyna wyć.
havir Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 siema thomson pod studziankami tez miales chwile zwatpienia lykaj nowego GT i glowa do gory. na pocieszenie; ja jeszcze nie mam zadnej klamerki ale solarisem nieraz galezie kosilem no i Matka Ziemia luski oddawalasory za gramatyke
kijow Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 Ja tez miałem salamandre rozbiłem w nerwach o drzewo.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.