thomson Napisano 26 Luty 2008 Autor Share Napisano 26 Luty 2008 Wyszła zaraz po wyjściu z samochodu. pozdrawiam thomson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco25 Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 ładna,nad brzegiem Wisły wyszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 26 Luty 2008 Autor Share Napisano 26 Luty 2008 Można tak powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 a wiec Oka... jak Wisla szeroka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Raczej to byla moja ostatnia klamerka i wiecej nie będzie.Sprzęt mnie zalamał i teren też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 ludzie to mają farta -:):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Kwiecień 2008 Share Napisano 6 Kwiecień 2008 na temat klamerki to faktycznie coraz to miej ich wychodzi ja to dopiero za 4 miesiące pokopie :(( ale do żeczy napisałeś ze jestes zawiedziony SPRZĘTEM" a jaki to jest ten sprzęt ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2008 Salamandra VLF 5kzh- kupuje nowy bo z tym nie moge wytrzymac. Jak tylko dotykam galezi to zaczyna wyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 siema thomson pod studziankami tez miales chwile zwatpienia lykaj nowego GT i glowa do gory. na pocieszenie; ja jeszcze nie mam zadnej klamerki ale solarisem nieraz galezie kosilem no i Matka Ziemia luski oddawalasory za gramatyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Ja tez miałem salamandre rozbiłem w nerwach o drzewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.