Gość Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Co wiecie na temat wykrywacza Smart2pozdrawiamPIOTREK 14
proscan Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Coś mi pachnie chińszczyzną.A zdjęcie jakieś masz?proscan
Gość Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Zdjęcia niestety nie mam.Koleś od którego mogę kupoić ten wykrywacz przywiózł go z Angli pod koniec osiemdziesiątych lat lub na początku dziewięćdziesiątych.Bardzo proszę o jakieś informację.pozdrawiam serdeczniePiotrek
Gość Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Ze dwa lata temu chciał go puścić za pięćset złotych ale teraz nażeka na brak kasy i chce się go pozbyć za dwieście żłotych.Czy nikt o takim wykrywaczu nie słyszałPIOTREK
Gość Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Jezeli gosc chce sprzedac wykrywke za 200 zl to chyba jest to szmelc. Lepiej wydaj ta kase na piwo ;-)
Gość Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Wielkie dzięki coins za odpowiedż jak masz tak odpowiadać to nic nie mów myślisz że jak ktoś nie ma hajsu to możesz się z niego śmiać??A pozatym to wykopywanie ciekawych fantów nie zależy od wykrywacza, ale też od miejsca poszukiwańpzdr
Gość Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 Coins nie będziesz mi mówił na co mam wydać tą kase to jest moje zdanie i ty nie masz nic do gadania ok.
proscan Napisano 2 Luty 2004 Napisano 2 Luty 2004 I tym samym Pioterek wykazałeś, że nie warto Tobie cokolwiek odpowiadać, skoro obrażasz ludzi którzy wcale nie głupio Ci radzą.proscan
Raned Napisano 3 Luty 2004 Napisano 3 Luty 2004 Eksperci" się mylą, Smart2 to inna nazwa Vikinga 7MX2 czyli wykrywacz dynamiczny VLF produkowany kilka lat temu dla prywatnego odbiorcy w Wielkiej Brytanii.Moim zdaniem (wg. niektórych nie mam prawa mieć swojego zdania) zupełnie przyzwoity wykrywacz dla początkującego do poszukiwania monet i nie tylko - wystarczy włączyć ustawić dyskryminację i gotowe. Ceny zachodnich wykrywaczy dynamicznych VLF zaczynają się w okolicach 900 zł więc samemu należy zadecydować czy warto czy nie.
proscan Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 Dziękuję za ten cudzysłów w imieniu swoim i coinsa.proscan
Gość Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 ten cudzysłów jest w 100% trafny bo jak czytam posty proscana to mi się krew gotuje
Gość Napisano 4 Luty 2004 Napisano 4 Luty 2004 A mnie to nie wkórza wręcz przeciwnie.Powinien albo dobrze że jest ktoś kto rozbija tępe głowy.Kto wie że 50% na Forum to naganiacze i frajerzy.I w końcu zna pewne zasady.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.