Gość Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Jak by ktos potrzebowal to jest wiadomosc http://www.kiermasz.pl/auction.php?auction_id=570745Moze ktos sobie takie cacko kupi ?
Gewer Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Hehe ciekawe kto w polsce posiada Tigera chyba ze z Rosji lub z zagranicy gość ściągnał jakieś resztki.Bo osobiście nie słyszałem jeszcze o polskim Tigerze.ps. A moze chodzi o model w skali 1:15Pozdrawiam
1AIR1 Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 W zeszłym roku słyszałem o Tygrysie zatopionym w środku bagna w okolicach Maciejowic.Podobno leży w stawie a Ci co się kąpali tam ,schodzili po lufie do otwartej wieży. Podobno żeby go zobaczyć trzeba podpłynąć 100 metrów łódką.Nie sprawdzałem tej informacji.Nie lubię pływać"...lubię się kąpać...obojętnie gdzie.
Haunebu Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Kupilbym, ale mi sie w garazu nie zmiesci! He..He..He...- Panowie mowcie co chcecie ale jakos w to nie wierze.A jezeli sie myle, no to by byla niezla sensacja ! Haunebu
jacek1 Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 może ci pomoge, mam ludzi którzy zrobią ci garaż o dowolnych rozmiarach, licytuj to się okaże!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.