Skocz do zawartości

hełm

rudy992

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witaj Wojtek.
Wiedziałem że zawsze znajdziesz jakieś ale:))))))))))
Jasne że nie został oczyszczony dokładnie(nie licząc elektrolizy)ale powinieneś wiedzieć że w przypadku dokładnego pokrycia żywicą(z obu stron) gdy powietrze nie przenika do blachy proces żarcia przebiega znacznie wolniej.Co do oryginału to nie wiele mnie on interesował,wiadomo było od razu iż nic z niego nie wyciągnę jeśli chcę go odtworzyć do kształtów przed pożarciem:)Będzie stał teraz na komodzie między innymi bardziej lub mniej oryginalnymi i zapewniam Cię że jeszcze niejednego z nas przeżyje.Dodałem go tu tylko dla tego żeby pokazać iż można zrobić coś z niczego.
Pozdrawiam
steinar

A co to samochód co po dołach jeździ ?Zapewniam Cie że nie będzie odpryskiwać.Mam 31-ke zrobioną przeze mnie jeszcze za czasów kiedy Bolek,Szechter i Jaruzel bratali sie przy okrągłym stole i jakoś do tej pory nic z niego nie odpada:.A przeszedł naprawde wiele i wyglądał nie mniej tragicznie od tego.
Pozdro
steinar

ładnie kolego go zrobiłeś pełen szacunek,ja też mam niemiaszka łatanego szpachlą był pordzewiały i nic nie pęka nic nie rdzewieje,ale tak to jest jak zrobisz pokarzesz swoją pracę a ktoś ci będzie twierdzenia swoje zakładał że coś z nim nie tak się stanie..pzdr.steinar

• 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie