Skocz do zawartości

commandos 3

endriu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
fajna gra ale 2 nie przewyższa ,mam angielską wersje ma ktoś moze spolszczenie do com 3 (patch albo łatka)
prosze o wysłanie mi na maila.A co o niej sądzicie
Napisano
Wczoraj dopiero udało mi się zainstalować. Musiałem ściągnąć jakieśnowsze sterowniki do GeForce'a. Bo do tej pory miałem w pomieszczeniu ciemność. Wkurza mnie brak klawiszy skrótu do broni, jak w 2-ce. jest tylko Q i W do przewijania broni. Właśnie męczę się w trzeciej misji Stalingrad czyli w Berlinie zabijam zdrajcę. No i to samo co w COD- Stalingrad i Stg-44, polegli Rosjanie mają MP bądź Mausery. Piszczyk też ma za mały zasięg, nie reagują na walenie w drzwi i kiedy widzą jak wbiegam do domu nie gonią mnie- odpadają zasadzki w budynkach szkoda. do tego są strasznie zdyscyplinowani- mało który kusi się na papierosy. Dobrze że zostawili to że w budynku można rzucać granatami i strzalać i nie powoduje to alarmu.
  • 1 month later...
Napisano
Witam wszystkich. Mam pewien problem z przejściem tej misji, w której trzeba zabić zdrajcę. Mam do dyspozycji wszystkich ludzi, kanałami wydostałem się na zewnątrz i wbiegłem do budynku. Tam rozprawiłem się ze wszystkimi wrogami oraz wziąłem mundur oficera. Wychodzę z budynku i… tu właśnie jest problem. Nie wiem co dalej mam robić. Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś podpowiedział mi, co zrobić

Pozdrawiam
Napisano
Po cichu eleminujesz wszystkich. W skłądzie za ogrodzeniem są skrrzynie z ładunkami zdalnie detonowanymi. Po ich wzięciu zaczyna ci odliczać czas 15 jakiś jednostek. więc najpierw dobrze oczyścić sobie pole działania. Ładunki podkłądasz na skrzyżowaniu między kancelarią Rzeszy a miejscem przetrzymywania zdrajcy (tam gdzie stoi 6 wartowników). obydwa bo jeden go nie zabije. Kiedy podłożysz ładunki kasujesz czas i od góry jedzie samochód, zatrzymuje się przed więzieniem i wsiada do niego zdrajca. samochód rusza kiedy mija łądunki detonujesz pierwszy, kóry niszczy samochód i obstawę. Zdrajca wyczołguje się z auta i zaczyna biec w stron kancelarii Rzeszy, wtedy detonujesz drugi. zdrajca ginie a ty jak się wszyscy uspokoją z ekipą idziesz do kubelwagena stojącego na tyłach więzienia i odjeżdżasz w siną dal.
  • 4 months later...
Napisano
ja zastosowałem w tej misji inną opcję(he)Cierpliwie usunąłem wszystkich żołnierzy(dobrym sposobem na usunięcie żandarmów jest gaz usypiający,potem,,,)umieściłem snajpera na słupie elektrycznym i gdy wysiadał przebrzydły zdrajca odonell (ze swej luksusowej limuzyny) posłałem mu kulę

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie