marcoon Napisano 18 Luty 2008 Autor Napisano 18 Luty 2008 WitamPoszukuje materiałów na temat Sośnicowic k/Gliwic a dokładniej co działo sie na tamtych terenach w czasie IIwś. Chciał bym sie dowiedzie jakie wojsko, w jakiej liczbie i kiedy tam stacjonowało. Planuje sie tam wybrać z wykrywką także nie liczę ze ktoś poda mi dokładne namiary ;] Oczekuję jedynie na informacje gdzie bądz w jakich materiałach/książkach mogę sie tych informacji dowiedzieć?Pozdrawiam i z góry dziękuję za jakiekolwiek info!
Valjean Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 mnie także interesuje ten temat, więc Woytas pisz wszystko co wiesz!
biker76 Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Również oczekuje na wiadomości o tym rejonie! Woytas jeżeli coś wiesz to pisz!
woytas Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 Panowie Bojkow, Pilchowice, Nieborowice...Linia graniczna w poblizu - i ciekawa mapka :)
marcoon Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 Wojtek no mapka jak mapka co w niej ciekawego? ;]Nikt nic wiecej nie wie? na temat rozbitego B17 itp?pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.