Skocz do zawartości

Jaki wykrywacz polecicie?

KrzyGos111

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!
Czy ktoś z Państwa módłby mi polecić wykrywacz w cenie 300-400zł. prosze wziąć pod uwagę, ze jestem dopiero początkującum odkrywcą i nie potrzebny mi super sprzęt.
Napisano
Zdecydowanie Garrett Ace 150. Jest to bardzo dobry wykrywacz który napewno zaspokoi potrzeby początkującego poszukiwacza. Wiem co mówie bo sam go mam. a pozatym proponuje przejżeć inne posty w których pełno jest informacji na temat sprzetu do początkujących. I jeszcze jedno Za tą kwote możesz próbować kupic używanego Garetta ale może być mały problem,propunuje troszke dozbierać.
Napisano
Kup sobie wykrywacz z dyskryminacją, nie będziesz kopał odłamków i gwoździ.Kup coś używanego, ale lepszego niż tanie badziewie md.
Napisano
Dyskryminacja to funkcja pozwalająca rozróżniać wykryty metal. Dzięki niej możemy odżucać przedmioty które nas nie interesują np.stalowe kapsle od butelek,druty,gwoździe,itd. Dyskryminacja zmniejsza ilość czasu która musimy poświęcać na kopanie śmieci met. Zakres dyskryminacji możemy regulować. Wykrywacze które pracują tylko w trybie all metal wykrywają wszystko co jest w zasięgu sondy przez co marnujemy dużo czasu na kopanie nic nieznaczących przedmiotów. pozdr
Napisano
Zdecydowanie odradzam wszystko co ma w nazwie z przodu MD-..., chyba że chcesz zabawkę nie wykrywacz.
Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami że lepiej kupić coś używanego ale w lepszej klasie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie